bobo Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 hehe dobre videjko z dobreho ceskeho filmu predelane k obrazu vsech lidi kteri nenavidi ps3 :D zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2006 No tohle je good takhle to vypada spis kdyz odstranuji chyby u pspcka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2006 Si to tam huste davaj :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 nějk mi u toho nejde zvuk a bedny mam zapli nemate nikdo nějákej kodek aby to šlo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 ten zvuk mi teda de ale potichu, zkuz zesilit volume :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 HH jaký máte codecy:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2006 HH jaký máte codecy:?Posledni Codec pack all in one apak jeste nejaky ale ty nevim jak se menujou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2006 ty první mám ale asi to bude těma jak nevíš jak se jmenujou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.