ArK4D!e Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Zdravím. před pár minutami jsem si hacknul svou ps3. link je zde: http://www.mediafire.com/?dh7hw4a0ab5dadt . ptejte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir82 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 cože?...jak hacknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArK4D!e Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 ted muzu hackovat modern warfare 2 atd :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Nechápu... tys jako prolomil ofw 3.66 a udělal cfw 3.66 nebo sis jenom udělal cheaty na MW2 ? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ArK4D!e Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Ja nic nedelal :D jen jsem nasel toto video a fungovalo to tak jsem to dal sem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Hlavně to neinstalujte zatim neni jistý co to vůbec je a ArK4D!e nejspíš neví co si nainstaloval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Funguje to ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobrik Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Nějaké podrobnější info? Spouští se hry klasicky přes multiman? Jdou hrát hry jako Uncharted 3 apod., které mi jdou na CFW 3.55? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 vse funguje ))) jdou, ale treba fifa 12 potrebuje dongle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobrik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ještě by mě zajímalo, zda jde u této verze (3.66) udělat downgrade na cfw 3.55. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Nevim nevim... ya pomoci nejakeho donglu jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobrik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Tys psal, že máš tento fw 3.66 nainstalovaný... Tak bys mohl zkusit nainstalovat OFW 3.55 nebo CFW 3.55. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 ted momentalne hraju :) udelam to az budu mit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 čest DIMAKANKOVA jak to vypada pada nepada pouzivate multimana bo jak sa stim pracuje kamos ma OFW 3,66 tak to chcu u nej skusit poradte;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 je to super skeroman :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 je to super dobra odpoved hej to PS3 OFW 3,66 co chcu predelavat je v hospode a neni to muj majetek tak potrebuju vedet jak to faka tvoje odpoved JE TO SUPER SKEROMAN moc nepomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 skeroman vse funguje uplne v pohode, vsechny programy funguji i backup managery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 hmm narez takze game co maji psano fw 3,66 jdou bez problemu j a a game jsou stejne jak u 3,55 kmeaw zalohy origo j díkec pod na ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ted nemuzu sorry davam si vis co... pak jdu pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ooo je tak si pokur a nekdy v nejblizsi dobe o tom pokecame nejsem urcite jedinej koho to zajima podel se s nama ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 j a ten ps update co je na nej odkaz me hodi chybu kdyz ho rozbaluju jak tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Delam si prdel ty fetaku :))) ja bych do sebe nic takoveho nikdy nestrkl. mas to na policii :) dostal jsem te :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobrik Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Heslo je 1234560. Pak dejte vědět nějaké bližší info, které má hlavu a patu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Cus všichni, nevim kde kdo na co přišel, ale od posledni verzw kmeaw 3.55 žádný CFW mám pocit není funkční nebo není vůbec. Tohle jsem stáhnul, zkusil přes recovery menu a hodí to chybu nejaký 8002f2c4 což je dle wiki, že se tamn snažím dát nižší než je povolený update. Tak bud má chlapec FAT verzi, nebo nevím ale ná mojí slim 160 gb, s ofiko 3.66 to nejde nacpat žádnám způsobem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baz Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 jj je to asik tak uzivatel DIMAKANKOVA asik keca sam sem to neskousel a ani nebudu pockame hold no ;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts