bindiz582 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 dobry den prosim vas nevite kde bych mohl sehnat free video to ipod converter, mam pocit ze to byla verze 2.2 ted kdyz jsem ji hledal a stahnul tak mi to automaticky nainstalovalo 4 verzi a ta uz bohuzel convertuje filmy jen pro ipod. vte verzi jakou schanim se da film prekonvertovat do mobilu psp a ipodu. mam pocit ze tu snad v sekci psp psal ze ji viuziva, prosim jestli vite kde ji sehnat budte tak ochotni a dejte mi link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 ztáhni si Format factory, je zdarma a umí toho strašně moc od videa (hd, mobil, iphone, psp), tak umí i obrázky, hudbu,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 format factory mam ale rekl bych ze ve srovnani s free video to ipod converter byl strasne pomaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 no ted vyšla nová verze a je ohodně rychlejší. jinak bych řekl že záleží na CPU než na programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.