Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Zdravím, potřeboval bych poradit jak na zvuk u Slima, chtěl jsem koupit redukci Cinch-3.5 Jack, jenže jsem zjistil, že xbox normálně Cinch nemá, jak to mám prosím udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Nevim ted jak presne ma ty konektory vyreseny slim ale bude to podobne bych rekl http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyre-it-zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak jsem v krabici našel redukci SCART-Cinch, tak si koupím redukci Cinch-Jack 3.5, a mělo by to fungovat, ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak jsem v krabici našel redukci SCART-Cinch, tak si koupím redukci Cinch-Jack 3.5, a mělo by to fungovat, ne? :) Nechápu do čeho zapojíš ten SCART . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Sakra, to mi nedošlo, já myslel, že v xku je. Tak nic. Nevíš jak to mám teda udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Ještě mě napadlo zapojit do xka kabel A/V a ten má na druhé straně samce Cinch, tak bych koupil redukci samice Cinch - Jack 3.5. Šlo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 V prvé řadě napiš, co máš za bedny popřípadě vyfoť výstupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Mám Genius 2.0, nevím přesně. Ty mají akorát Jack 3.5 vstup i výstup. Myslel jsem, že bych tedy vzal od xboxu kabel A/V-CINCH (samec) a zapojil bych je do tohoto - http://www.compos.cz/redstar-redukce-2x-cinch-samice-1x-jack-samec-_d223449.html poté bych na Jack napojil toto http://www.nakupunas.cz/audio-kabel-3-5mm-m-3-5mm-f-2-m/ a to bych zapojil do vstupu na reprácích pro sluchátka, šlo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Jo šlo by to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Ok. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 romeno ti poslal odkaz na cely topic, kde se to resi, precti si ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 9, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Asi tak poslu link kde je vse popsano a ani si to neprohlidne... Lock precti si to tam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, potřeboval bych poradit jak na zvuk u Slima, chtěl jsem koupit redukci Cinch-3.5 Jack, jenže jsem zjistil, že xbox normálně Cinch nemá, jak to mám prosím udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts