Anubis1 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Tak je to jiz ke stazeni. Uz ho sosam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Možná vyzkoušim, ale mě to přijde jako ♥♥♥♥♥ina. Grafika z NFS Undercover - nic od toho nečekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ja jsem na to hodne zvedavy, moznost hrat drivejsiho drivera jsem nemel, ale tohle me hodne laka, vypada to velmi pekne plus jsem hodne zvedavy na "prenaseni se" mezi auty, ale kupovat to asi stejne nebudu, prednost maji jine hry a tech bude ted na podzim dost. Uz aby to bylo na CZ Live a mohl jsem to zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Pak sem dejte prosím nějaké hodnocení.. Jak se vám to demo aspoň líbilo... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 teď jsem to chvilku hrál, ale pořádně jsem nepochopil, co mám dělat a i ta grafika mě vůbec nenadchla (nějaká chudá)...vím, že to není cílem hry, ale ani se mi tam nepodařilo srazit žádného chodce, všichni uskakují :-D ...jinak jsem hrál všechny předchozí díly na PS...třeba to nebude špatná hra (hrál jsem ji opravdu jen chvíli), ale nějak se mi prostě nelíbí ..a to přenášení se mezi autama mi příjde dost ujetý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Takže říkáš, že je to škoda stahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ...tak určitě to zkus, od toho jsou tu ta DEMA, je to jen otázka vkusu, já třeba na tyhle hry zrovna moc nejsem (i když mě třeba na PS1 zrovna Driver bavil), ale třeba se ti to líbit bude, demo má cca 750MB stažený to máš hned, maximálně to smažeš :-) ...po pár minutách hraní nemůžu objektivně posuzovat co se týká hratelnosti, ale rozhodně jsem čekal alespoň od grafiky víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Já osobně bych řekl že to je povedený. To přenášení do aut je super a týmové závody no bomba myslím si že to bude pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Me osobne se to demo taky dost libi, na grafiku si stezovat nemuzu a prenaseni je super a tvurci to umeli i dobre zakomponovat do hratelnosti, coz ocenuju, ale na koupi to porad nevidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Grafika je celkem pěkná....Konečně je tu hra typu GTA u které je možnost hrát z pohledu řidiče který je (na tento typ hry) dobře vypracovaný...Přenášení z aut do aut bych zrušil, doufám že to bude jenom v demu :D Doufám že do hlavní hry přidaj ještě možnost vystoupit z auta, teďka se mi to jaksi nepovedlo....Týmový závody vypadaj zajímavě, rozhodně to bude spestření....Jízdní model je vcelku v pohodě.... Rozhodně doporučuju stáhnout a vyzkoušet ať si názor uděláte sami...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Grafika je celkem pěkná....Konečně je tu hra typu GTA u které je možnost hrát z pohledu řidiče který je (na tento typ hry) dobře vypracovaný...Přenášení z aut do aut bych zrušil, doufám že to bude jenom v demu :D Doufám že do hlavní hry přidaj ještě možnost vystoupit z auta, teďka se mi to jaksi nepovedlo....Týmový závody vypadaj zajímavě, rozhodně to bude spestření....Jízdní model je vcelku v pohodě....Rozhodně doporučuju stáhnout a vyzkoušet ať si názor uděláte sami...;) Zas takovy GTAcko to nebude, protoze na vystupovani s auto muzes asi zapomenout...ne nadarmo se to jmenuje DRIVER.....jinak premistovani je trosku "pritazene" za vlasy, ale hratelnostne to funguje prima a nevim jak bys chtel hrat ty tymovy zavody bez nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Mě se celkem líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zas takovy GTAcko to nebude, protoze na vystupovani s auto muzes asi zapomenout...ne nadarmo se to jmenuje DRIVER.....jinak premistovani je trosku "pritazene" za vlasy, ale hratelnostne to funguje prima a nevim jak bys chtel hrat ty tymovy zavody bez nej :D V minulém DRIVER: Parallel Lines vystupovat šlo a běhat po městě, takže se to může jmenovat jak chce ;) Udělal bych to jenom v závodech, pomocí tlačítka RB jak se to dělá, ale do normální hry bych to netahal...Ale je to volba tvůrců :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 V minulém DRIVER: Parallel Lines vystupovat šlo a běhat po městě, takže se to může jmenovat jak chce ;) Udělal bych to jenom v závodech, pomocí tlačítka RB jak se to dělá, ale do normální hry bych to netahal...Ale je to volba tvůrců :D Jo, jenze Parallel Lines zrovna uspech nebyl a to ze se vratili ke klasickemu "jen jezdeni" je podle me krok dobrym smerem, vcetne toho premistovani, je to originalni a zabavne tak nevidim duvod proc tam nedat, ale chapu, ze to nesedne kazdemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jak řikám, je to volba tvůrců :D Jinak mě to přijde všechno v pohodě, už se těšim na plnou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 tak jsem si demo taky stáhnul a docela mě to bavilo, přemísťování je celkem sranda, hlavně to, že se můžete během mise přemístit do jakéhokoliv auta, našel jsem tam i porsche nebo Forda GT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jo ten Ford GT je celkem slušnej :D A závody v Nissanu GTR taky slušný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Demo SP je super, dobře vyvážené, zábavné a akční... doporučuji pohled z vlastních očí (stisk SELECT na PS3 verzi). Včera jsem sosnul MP demo, ale bohužel nikdo nebyl online, takže snad dneska odpoledne se k někomu připojím a MP vyzkouším. Tohle vypadá fakt dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Ja vcera MP demo zkusil a musim rict ze je to fajn, rozhodne velmi originalni a zabavne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Srpen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 Já na MP visel ráno v půl jedné, pak v osm, dneska už od tří a pořád nemůžu nikoho najít... pořád hledá až spadne zpět do lobby... copak to nikdo nehraje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Skvělá hra, SP demo mě moc nenadchlo ale ten Multiplayer je luxusní, dost silně uvažuju o koupi Limitovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Mě to taky hodně chytlo. Myslím si že grafika je super a to přemísťování je good. Zase něco nového a myslím si že to bude zábavné a plná hra určitě nezklame už proto že to dělal UBISOFT! Demo jsem hrál asi už pětkrát :) takže já můžu jen hodnotit kladně. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Ten mod Tag je úžasnej, hrozně se těším na fullku na mody policistů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.