Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

USB Kabel k iPad který umí i dobíjet?

Vostoq

Otázka

Zdravim, většina byla řečena už v názvu topicu. Existuje? Mám tu kábl z datartu, na komunikaci s iTunes stačí ale to je tak vše, Asus AI Charger appka nic nevyřešila (dobije 1% za 10 minut což je bída!). Mám tu starou nabíječku k iPod Touch 1st Gen a stejný výsledek.. cca 1% za deset minut...

Pokud by tu čirou náhodou byl někdo z prahy kdo má i nějakej kábl nabíječku navíc tak dejte vědět ;)

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

k ipadu potrebujes 10W coz znamena U * I a kdyz napeti je furt 5V tudiz proud je 2A ... zadnej notebook ti to z usb portu neposle takze zrejme jedina vec je nabijecka do zasuvky - potrebujes jak jsem zminil 2A nabijecku par jich je pokud nechces origo apple 10W nabijecku.

Odkaz ke komentáři

• 0

ipod nabijecka je 5W - 5V a 1A ... nevim jak tobe ale kdyz pripojim ipad do ipod/iphone nabijecky tak se vedle ikony baterky napise nenabiji se a origo je zbytecne draha okolo 800kc

edit - tady je levne http://www.applemix.cz/313-usb-nabijecka-pro-apple-ipad.html

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu