pitris97 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Cau dneska jsem si poridil PSP :psp: ale kdyz dam na internet browseru treba nakou ceskou stranku treba seznam nebo google tak nevidim hacky a carky :cry:. Nevite nekdo jak to opravit ? Nebo to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Pls help lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 refresh pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3n10n Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Cau dneska jsem si poridil PSP :psp: ale kdyz dam na internet browseru treba nakou ceskou stranku treba seznam nebo google tak nevidim hacky a carky :cry:.Nevite nekdo jak to opravit ? Nebo to nejde ? Podle me to je asi tim, ze PSP nepodporuje ceske znaky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitris97 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Aha tak to jo a neda se to nejak opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 nedá .... bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pitris97
Cau dneska jsem si poridil PSP :psp: ale kdyz dam na internet browseru treba nakou ceskou stranku treba seznam nebo google tak nevidim hacky a carky :cry:.
Nevite nekdo jak to opravit ? Nebo to nejde ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.