Ladronka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat. Děkuji za případné odkazy :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat. Děkuji za případné odkazy Nepíšeš jaký má ten tvůj monitor vstupy - tak jak ti může někdo poradit jaký použít kabel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladronka Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 je to Fujitsu Siemens a vstup - klasická modrá zásuvka používáná u většiny monitorů D-SUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Kup jedině originální od MS!!! Ostatní kabely (levnější) dělají duchy. Tento. A pokud máš repro na klasický 3,5mm jack tak toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ladronka
Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat.
Děkuji za případné odkazy
:party:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.