Ladronka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat. Děkuji za případné odkazy :party: Citovat
0 toro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat. Děkuji za případné odkazy Nepíšeš jaký má ten tvůj monitor vstupy - tak jak ti může někdo poradit jaký použít kabel ? Citovat
0 Ladronka Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 je to Fujitsu Siemens a vstup - klasická modrá zásuvka používáná u většiny monitorů D-SUB Citovat
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Kup jedině originální od MS!!! Ostatní kabely (levnější) dělají duchy. Tento. A pokud máš repro na klasický 3,5mm jack tak toto... Citovat
Otázka
Ladronka
Zdravím, potřebuji nějaké tipy na levný ale funkční kabel k monitoru, díval jsem se ale je toho tolik, že nevim který vybrat.
Děkuji za případné odkazy
:party:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.