Blooman Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Chtěl bych od vás pomoc s výběrem hry.. jelikož teď nemám čas číst recenze atd.. Rozhoduji se mezi Battlefield : Bad Company 2 , Brink , Halo Reach, Black Ops Bc2 sem hrál.. na ps3 .. ps3 sem prodal a docela se mi to chybí .. Ale chci vědět váš názor na všechny hry .. klady .. zápory atd. Danke, Blooman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 copaklamo Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Já osobně bych doporučil Black Ops,protože jsem u toho strávil doposud asi nejvíc času,ať už hraním kampaně,multiplayeru a nebo split screenu s botama s kámošema+zombie mod :-).. jinak Halo 3 bych asi nebral,to už radši Halo:Reach rovnou pokud tě baví sci-fi. Toť můj názor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jelikož poslední hratelný a zároveň nejlepší cod byla 4 tak black ops nelze doporučit :) pokud máš rád sci-fi a arkádový střílečky tak halo je pro tebe a brink jsem nehrál... Já bych z toho bral bc2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Edit : Halo Reach sem myslel.. ne 3... A jinak Hrál sem jak Black Ops .. tak Bc2 .. A u bc mě štvalo asi to že sem to neuměl.. vždy sem dal max 1000 bodů za kolo.. :D A v black ops sem byl většinou mezi prvními.. hledám nějakou reálnější hru.. takže asi to Bc2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Každý ti asi poradí neco jineho podle osobnich preferenci....Ja osobne bych doporucil Halo, protoze to ma nejlepsi a nejrozsahlejsi MP, ale zase je tezke si na nej zvyknout, kazdopadne tam mas tuny obsahu takze se to asi nikdy neomrzi, zatimco u BBC2 mas prece jen "par" map a me osobne to nejak hrozne rychle prestalo bavit....ale rozhodne rozhoduj mezi temahle dvema.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Brink nebrat je to hovadina. Halo je fajn, ale mě osobně to moc nechytlo. Bad Company 2 je hodně dobrá hra, ale zase ne tak pro mě zábavná jako CoD:BO (oproti CoD:BO je to na mě strašně pomalé a nudou ubíjející). Kdybych byl na tvém místě beru Black Ops, ale jsou to tvoje peníze a tvůj rozum rozhodnout se musíš sám. 100 lidí, 100 chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Přesně tak, peníze jsou tvoje. Ty BO a BC2 i halo jsou výborné tituly to ano ale z nich mě ty halo a BO baví nejvíc (u BO nahráno 150h a furt mě to baví). Samozřejmě na každého udělá dojem cosi jiného, takže nejlepší je osobní zkušenost q-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 hh já mám v BC2 nahráno kolem 424 hodin :D a furt mě to baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Já si pamatuju že na Ps3 mě přestalo bc bavit po 1-2 měsících a Black ops sem hrál asi nejvíc.. ale nějak mě láká to Bad company 2.. tak nevím.. a Mp.. je problém najít lidi ? nebo ne? .. Danke Bloo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Neni, sam jich mam ve friendlistu spoustu, dokonce se driv poradali patecni private matche a ucast byla velmi slusna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Chtěl bych od vás pomoc s výběrem hry.. jelikož teď nemám čas číst recenze atd..
Rozhoduji se mezi Battlefield : Bad Company 2 , Brink , Halo Reach, Black Ops
Bc2 sem hrál.. na ps3 .. ps3 sem prodal a docela se mi to chybí .. Ale chci vědět váš názor na všechny hry .. klady .. zápory atd.
Danke, Blooman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.