Nemakacenka Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Dobrý den, dneska jsem prvně připojil xbox k netu, předtím jsem asi 14 dní hrál bez něho. Připojil jsem to kabelem a dal otestovat připojení. Vše ok, chtělo to update dám ok a pak restart po restartu to hodilo nemožnost připojení k netu a chybu: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 někde jsem četl že mám dát initial setup a projít to, to jsem udělal teď když dám otestovat sít tak to síť najde, dalé připojení k internetu taky ale jak to zkouší xbox live tak to hodí chybu a že to mám zkusit později. Proč se to nechce připojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Máš flash popřípadě jaký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Žádný flash, čístý xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Žádný flash, čístý xbox Zkoušel si zapnout/vypnout router ? Počkej když tak ještě do zítřka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemakacenka Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jo už jsem to porestartoval a asi na po páte u testu připojení se to konečně chytilo a vypadá že to jede. hurááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.