xDante1986 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Měli byste zájem o to, že bych udělal takovou malou databázi, dělal bych vlastní návody, pokud by se někdo zasekl, tak mu poradil ať už sám, nebo zjistil co a jak, prozatím by se to týkalo konzolí Ps1, PS2, PSP, GBA a Xbox360. tak vzhledem k drtivému hlasování nevidím problém, jsem schopný dodávat i kompletní achievments pro xko různé n ávody....mám doma hodně her....kdo bude mít nějaký problém....chtěl by popřípadě na něco návod ať mi písne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jo, muzes mi poradit co mam sakra delat abych se porad nerozciloval u Gran Turisma 2?? To fakt nejde, dneska sem rozliskal talir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 na to je rada jediná :) cvičit cvičit a cvičit :) taky mi to zezačátku nešlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak to já jsem jednou u posledního závodu v NFS rozbil desku u stolu, protože jsem ten zavod delal už asi 30krat. Jinak rubriku návodu, tipu a triku bych uvítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Jo, muzes mi poradit co mam sakra delat abych se porad nerozciloval u Gran Turisma 2?? To fakt nejde, dneska sem rozliskal talir konecne nekdo kdo hraje tuhle super hru....ja jsem si na zacatku koupil Mitsubishi ojetej Lancer....jezdil jsem s nim free zavody( ty na ktery nepotrebujes licenci), a potom okamzite special zavody pouze pro lancery.. 1.misto za 10 000kreditu...to je dost dobrej zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Tak to já jsem jednou u posledního závodu v NFS rozbil desku u stolu, protože jsem ten zavod delal už asi 30krat.Jinak rubriku návodu, tipu a triku bych uvítal. U jakého NFS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 jo jen to udělej jenom nevim kdo mohl hlasovat proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 konecne nekdo kdo hraje tuhle super hru....ja jsem si na zacatku koupil Mitsubishi ojetej Lancer....jezdil jsem s nim free zavody( ty na ktery nepotrebujes licenci), a potom okamzite special zavody pouze pro lancery.. 1.misto za 10 000kreditu...to je dost dobrej zacatek Taky jsem to hrál ale pak me to omrzelo zbyli tam skoro jen zavody ty dlouhé a taky přišli jine hry.Jinak je to super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 Taky jsem to hrál ale pak me to omrzelo zbyli tam skoro jen zavody ty dlouhé a taky přišli jine hry.Jinak je to super hra. jj ja to hral taky:).....super hra......ale jako zavody na 12-24 hod je pro me fakt moc:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 dejte si každý nějaký požadavek třeba ze pět her..... a já vždy nějakou vyberu i podle zájmu apodobně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.