Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Návody, Tipy, rady, atd.

xDante1986

Recommended Posts

Měli byste zájem o to, že bych udělal takovou malou databázi, dělal bych vlastní návody, pokud by se někdo zasekl, tak mu poradil ať už sám, nebo zjistil co a jak, prozatím by se to týkalo konzolí Ps1, PS2, PSP, GBA a Xbox360.

tak vzhledem k drtivému hlasování nevidím problém, jsem schopný dodávat i kompletní achievments pro xko různé n ávody....mám doma hodně her....kdo bude mít nějaký problém....chtěl by popřípadě na něco návod ať mi písne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, muzes mi poradit co mam sakra delat abych se porad nerozciloval u Gran Turisma 2?? To fakt nejde, dneska sem rozliskal talir

konecne nekdo kdo hraje tuhle super hru....ja jsem si na zacatku koupil Mitsubishi ojetej Lancer....jezdil jsem s nim free zavody( ty na ktery nepotrebujes licenci), a potom okamzite special zavody pouze pro lancery.. 1.misto za 10 000kreditu...to je dost dobrej zacatek

Odkaz ke komentáři

konecne nekdo kdo hraje tuhle super hru....ja jsem si na zacatku koupil Mitsubishi ojetej Lancer....jezdil jsem s nim free zavody( ty na ktery nepotrebujes licenci), a potom okamzite special zavody pouze pro lancery.. 1.misto za 10 000kreditu...to je dost dobrej zacatek

Taky jsem to hrál ale pak me to omrzelo zbyli tam skoro jen zavody ty dlouhé a taky přišli jine hry.Jinak je to super hra.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu