Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Čau, zítra je Kinect v EW ve Zlíně za 1999,- :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Hustý škoda, že to neudělaj i v Ostravě :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Škoda že to neuděl ještě někde vůbec :D kolik stojí doprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Myslím že to je jen na osobní odběr, já to mám 20 km :) od pul 9 tam stojim jak sulda-oteviraj v 9 :D /// Je to omezeny, maji jen 10 kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Toto je mail, který mi poslali Dobrý den, EW prodejna Zlín má uvedeno ve svém letáku akci na Microsoft Xbox 360 Kinect sensor za cenu 1 999,-kč. Nabídka je na datum 11.08.2011. Leták uvádí počet kusů pro tuto akci deset výrobků. Kontakt na prodejnu Zlín- telefon: 295 502 243/ 292 S pozdravem Barbora Trnková zákaznická linka EW 810 396 753 info@cc.electroworld.cz www.electroworld.cz Prosím zachovávejte historii e-mailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Haha se tam ušlapete :D //: kup jeden a stůj před EW a že ho pustíš za 2,5k :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 V kolik tam mam jet? Nebude opul9 pozdě? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 No já si spíš myslím, že o tom bude málokdo vědět :), ale takových dobrých 20 lidí by tam být mohlo no ;). Být tebou tak si rychlost zařadím na dvojku a jsem přilepen na dveřích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Rooney : Ja byt tebou tak bych tam byl od rana protoze tusim ze v electro worldu byla sleva na Move starter pack jak vyslo a stalo 999 tak sem tam jel kolem 8 a cekal tam a zamnou asi 20lidi a meli jen 10kusu takze bacha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jen si nemyslete, i když to ví málo lidí tak přeci jen ví a hned to bude fuč. Na tvým místě bych tam stál už chvíli před otevřením. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Jen si nemyslete, i když to ví málo lidí tak přeci jen ví a hned to bude fuč. Na tvým místě bych tam stál už chvíli před otevřením. :) Jde tam půl hodiny před otvíračkou :) Rooney : Ja byt tebou tak bych tam byl od rana protoze tusim ze v electro worldu byla sleva na Move starter pack jak vyslo a stalo 999 tak sem tam jel kolem 8 a cekal tam a zamnou asi 20lidi a meli jen 10kusu takze bacha :) To sice ano, ale Kinect už je ňáký pátek venku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pyxi007 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ROONEY10- ses borec.diky..skoda jen ze k tomu nedavaj i hru ;) takze ja to hnedtam jedu..ty 200 kc za benal me nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 ROONEY10- ses borec.diky..skoda jen ze k tomu nedavaj i hru ;) takze ja to hnedtam jedu..ty 200 kc za benal me nezabije :D 8) kámoška tam dělá, takže už ho mám zamluvenýho :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 do kinectu bych 2 k opravdu nedal, za 1 k by se o tom jest dalo premyslet, zatim to proste nema smysl, doufam, ze nekdy bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 do kinectu bych 2 k opravdu nedal, za 1 k by se o tom jest dalo premyslet, zatim to proste nema smysl, doufam, ze nekdy bude za 1K si kup MOVE a hrej si ping pong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 za 1K si kup MOVE a hrej si ping pong Ale bez PS3. :D Jinak 2k je opravdu dobra cena, ale vyber her zatim nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Tak jasný no, kvalitní hry se na to dělaj těžko, chce to hodně fantazie a nápaditosti. Ale tak určitě zase přibudou dobré hry viz. Dance Central 2, Kinect Sport Season2, Ghost Recon možná i Star Warsy Na PS3 mě nic kvalitního nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Na PS3 je toho myslim dost, MOVE ma vyhodu, ze na tom bezi hodne ackovejch titulu, zejmena strilecek, ja jsem spokojen, ikdyz to to teda moc nevyuzivam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvojtatkorecords Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 právěže move dělá z Ačkových titulů Bčkové :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Rooney, Pyxi, případně další... tak jak jste pochodili? Dostalo se na vás?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Rooney, Pyxi, případně další... tak jak jste pochodili? Dostalo se na vás?? :) Já jsem ho měl zamluvenýho, kámoška tam dělá 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.