lukys.52 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 nazdarek, mam takovy dotaz panove.. potreboval bych nejak navod jak udelat z interniho hdd v ps3 fat 80gb 3.55 hdd abych na nej mohl davat stahnute hry a mohl je parit, vse potrebne mam, ale nemuzu na hdd dostat hru, vzdy mi posilani iso souboru pres ftp klekne cca po 5gb.. nekde jsem nasel, ze ma byt hdd naformatovany na fat32 nebo ci co, ale jak sem cetl v jinem tutorialu tak si ps3 pak cisty hdd samo formatuje tak nevim zda je to s internim hdd vubec mozne, tak se teda ptam, jestli to jde a popripade jak? nebo mam koupit externak? predem moc diky..:arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Interní HDD má vlastní filesystem, takže to neřeš. Hry pro PS3 se dávaj na HDD ne v ISO ale rozbaleným stavu takže musíš asi rozbalit a dát do správný složky. Jaký program používáš na FTP, já mam Blackbox a žádný problém(připojený přes kabel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.52 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 pouzivam multimana.. jinak prave kopiruju hru do slozky GAMES/GTA4/ a jevi se to zatim dobre, ale napada me jedna vec, hodil sem si tam toho CFW Waninkoko v.2 a neudelal jsem si ja vul zalohu.. je nejaka moznost se vratit na OFW? nebo na ten kmeaw? parkrat za den mi to zatuhne a nejsem zadny expert, ale nechci aby se neco pokazilo, bude to jen zatuhavat nebo hrozi i nejaky epic fail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.