Krato Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, můžete mi prosím poradit, kde seženu kompletní černý kryt na PSP 2000? Samozřejmně originální. Nemůžu ho nikde sehnat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ahoj mam tu jedne kus pouzity. Pokud mas zajem za 400 + posta, je tvuj vcetne umd mechniky :) Kompelet predni zadni dil :) Jeste je tam anlog konktor napajeni. nejsou tam akorat L a P tlacitko velmi a neni tam kryt baterky :) Mam tu i origo baterku pro slima :) Pochzi z verze 2003 tedy UK. O fotky mi pisni do PMka. L a R tlacitkas nalezeny na dne supliku :) Takze za chvili vyfotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Linuxik ;) neberto jako, že ti kazím obchod, ale tady máš taky kryt a úplně nový http://shop.hudla.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=21_23&products_id=486 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Srry za OT, ale nikde se tam nepíše, že jde o požadovanej originál. E:// lacodekany: psal jsem to Madrisrtovi. Takže příště než si zase budeš chtít hrát na profesora nejdřív pochop co a komu je psáno! E:// Musim, protože mě ještě k tomu zaráží ten vykřičník! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Píše se to v názvu tématu! V tom případě se omlouvám ale taky hned nemusíš psát že si hraju na profesora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Aha,takže promiň přehlédl jsem, ale originál má jen značku SONY to je vše ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Ne jen ze ma znacku sony ale nevrze a podobne. Ja nabizim kryt vymntovany z PSP 2003, ktery je v super stavu orginal a jsou k nemu i dily. Nehlede na to ze ja ma ten kryt u sebe v tom shopu maji dodaci lhuty 2 -4 tydny :) LOL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Díky za odpovědi, ale chtěl bych spíš odkaz na obchod s úplně novým krytem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Díky za odpovědi, ale chtěl bych spíš odkaz na obchod s úplně novým krytem. Díky Já ti dal odkaz na ůplně nový kryt, akorát není od SONY no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Já ti dal odkaz na ůplně nový kryt, akorát není od SONY no ... Právě, já sháním ten originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krato
Zdravím, můžete mi prosím poradit, kde seženu kompletní černý kryt na PSP 2000? Samozřejmně originální. Nemůžu ho nikde sehnat.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.