Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fruit Ninja Kinect (arcade)

TheChoosenOne13

Recommended Posts

Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Jj dlc nic moc, ale nastesti to stoji "jen" 160 MSP....presto asi vylozene jen pro ninja fanatiky :) Jinak tohle je pro me prvni opravdu zabavna party hra na kinect, kdyz se do toho clovek vzije, tak je to velmi zabavne.....dotekova verze je tomu v zabavnosti na hony vzdalena..takze jsem neodolal a dnes to konecne koupil...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D

kde jsi to koupil?

Odkaz ke komentáři

kde jsi to koupil?

Ze by na Livu? :)

Jinak je to docela fazicky narocne, obvzlast pokud se do toho clovek vzije, coz nedela kazdy, vzal jsem to ted na chatu na oslavu, a nekteri lide jen staly a jak mrtvoly sekaly, ale maly bratranec u toho delal vetsi kreace nez ja az jsem se chvilkama bal ze prokopne televizi :D

Odkaz ke komentáři

tak jsem to sosnul ... soubor CF275FBB1DBB23BF9578F206752E88EF59F96B9558 a co s tim dál? prisels na to?

Jeste jsem to nerozjel jsem v casovem presu,ale JTAG bych rekl ze nemusime mit je tam napsano Non JTAG coz je asi JTAG ne.Kazdopadne rozjeti z me strany je az za hmmm 8-10 dni,pak na to mrknu.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

Tuhle hru jsem stahnul, dal do sveho rgh a pri "begin" to chce po me pripojeni na live - kdyz dam "no" (nemam pripojeni k netu vubec v konzoli), tak me to nepusti dal a porad se situace opakuje. u vsech ostatnich podobnych her (arcade,kinect) to normalne v pohode pokracuje...nevite co s tim nebo to jednoduse nerozjedu?

Odkaz ke komentáři

Jinak je to docela fazicky narocne, obvzlast pokud se do toho clovek vzije, coz nedela kazdy, vzal jsem to ted na chatu na oslavu, a nekteri lide jen staly a jak mrtvoly sekaly, ale maly bratranec u toho delal vetsi kreace nez ja az jsem se chvilkama bal ze prokopne televizi :D

Tady je video mýho synátora jak se to dá taky pařit :cheesygrin::wohow::cheesygrin::

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu