TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Dá se to někde stáhnout ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 zkus toto: http://xbox360iso.com/showthread.php?t=445629 , ale nevim jestli to funguje, já si to teda koupil, za těch cca 250kč je to docela dobrá sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Uz to mam doma co to vyslo a pri delsim hrani se u toho clovek docela i zapoti. Takova blbustka ktera neurazi, kdyz se clovek nudi. Ve dvou to bude asi i vetsi zabava, ale zatim jsem nemel tu moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Je to super :) Člověk to spustí a hraje, nemusí věčně na něco čekat, ani každejch deset sekund hraní donekonečna koukat na leaderboardy, jak to u Kinect titulů bejvá. YOU ARE THE NINJA!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2011 Konecne ta hra dostava smysl, sekani prstem na dotykacich bylo fajn, ale az ted se stnete pravim ninjou :) Ale prijde mi to tak i vyyrazne tezsi nez ne mobilech, rozhodne ale zabavnejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Je venku Fruit Ninja Kinect - Storm Season DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Ten Storm Season mě něják neoslovil. Jedna čepel, jedno pozadí a jeden stín.. nejvíc se mi líbí původní pozadí i stín, a původně jsem ohlášení tohohle DLC považoval za vtip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Já už si snad pořídím kinect :) Akorát na to nemám moc místa, musel bych si koupit ten ZOOM. Tuhle hru mám na iPhone a na tom kinectu to vypadá o dost zábavněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Jj dlc nic moc, ale nastesti to stoji "jen" 160 MSP....presto asi vylozene jen pro ninja fanatiky :) Jinak tohle je pro me prvni opravdu zabavna party hra na kinect, kdyz se do toho clovek vzije, tak je to velmi zabavne.....dotekova verze je tomu v zabavnosti na hony vzdalena..takze jsem neodolal a dnes to konecne koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 parádní hra, koupil jsem i dlc. po půl hodině hraní ale z toho bolí ruce jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 zkus toto: http://xbox360iso.com/showthread.php?t=445629 , ale nevim jestli to funguje, já si to teda koupil, za těch cca 250kč je to docela dobrá sranda :D Jo jde to tam stahnout diky .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Eledar : A víš jak to potom přendat do Xka ? Já to sice taky stáhl ,ale nevím co dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D kde jsi to koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 kde jsi to koupil? Ze by na Livu? :) Jinak je to docela fazicky narocne, obvzlast pokud se do toho clovek vzije, coz nedela kazdy, vzal jsem to ted na chatu na oslavu, a nekteri lide jen staly a jak mrtvoly sekaly, ale maly bratranec u toho delal vetsi kreace nez ja az jsem se chvilkama bal ze prokopne televizi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 aha .. ja myslel ze za 250 koupim placku .. no nic ... nemam to pripojeny k netu ... takze to musim zkusit sosnout .. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 To nekoupis, muzes jen doufat, ze vyjde zas nejaka arcade edice (pro kinect treba)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Eledar : A víš jak to potom přendat do Xka ? Já to sice taky stáhl ,ale nevím co dál.... tak jsem to sosnul ... soubor CF275FBB1DBB23BF9578F206752E88EF59F96B9558 a co s tim dál? prisels na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Aby vam to slo, musite mit JTAG ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luna Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 jestli myslíš servisní konektor na desce .. tak na to kašlu ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 tak jsem to sosnul ... soubor CF275FBB1DBB23BF9578F206752E88EF59F96B9558 a co s tim dál? prisels na to? Jeste jsem to nerozjel jsem v casovem presu,ale JTAG bych rekl ze nemusime mit je tam napsano Non JTAG coz je asi JTAG ne.Kazdopadne rozjeti z me strany je az za hmmm 8-10 dni,pak na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 na netu je ke stazeni Space Capsule DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flack Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Tuhle hru jsem stahnul, dal do sveho rgh a pri "begin" to chce po me pripojeni na live - kdyz dam "no" (nemam pripojeni k netu vubec v konzoli), tak me to nepusti dal a porad se situace opakuje. u vsech ostatnich podobnych her (arcade,kinect) to normalne v pohode pokracuje...nevite co s tim nebo to jednoduse nerozjedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Jinak je to docela fazicky narocne, obvzlast pokud se do toho clovek vzije, coz nedela kazdy, vzal jsem to ted na chatu na oslavu, a nekteri lide jen staly a jak mrtvoly sekaly, ale maly bratranec u toho delal vetsi kreace nez ja az jsem se chvilkama bal ze prokopne televizi :D Tady je video mýho synátora jak se to dá taky pařit :cheesygrin::wohow::cheesygrin:: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2012 Hmm ma dost podobny styl co klucina v jeho letech, ktereho jsem to nechal hrat.... To ja pri tom delam neuveritelne kraviny a snazim se to delat opravdu ninjovsky, coz vetsinou prihlizejici velice pobavi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.