Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D

• 2 weeks later...
Odesláno
Tak jsem si koupil tuhle super pařbu, je to v podstatě stejný jako na mobilech, akorát s kinectem mě to přijde mnohem zábavnější a jde to hrát i ve dvou (spolu nebo proti sobě). A odezva... nějak jsem to moc nezkoumal, ale při hraní žádný zpoždění nepociťuji. Kdo má kinect, vyzkoušejte minimálně trial, ale doporučuji koupit, je to sranda (hlavně ve dvou). :D

kde jsi to koupil?

• 4 weeks later...
  • 6 months later...
Odesláno

Jinak je to docela fazicky narocne, obvzlast pokud se do toho clovek vzije, coz nedela kazdy, vzal jsem to ted na chatu na oslavu, a nekteri lide jen staly a jak mrtvoly sekaly, ale maly bratranec u toho delal vetsi kreace nez ja az jsem se chvilkama bal ze prokopne televizi :D

Tady je video mýho synátora jak se to dá taky pařit :cheesygrin::wohow::cheesygrin::

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu