Matezak Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ahoj všem, pokud máte zájem zahrát si v "party" Call of Duty: Black Ops, tak neváhejte a napište mi, nebo si mě prostě přidejte na PSN (nick: Matezak). Hledám Čechy k Black Ops. Hraji vesměs vše (MP, Zombies). Vlastním First Strike a Escalation map pack (budu dokupovat Annihilation a Rezzurection). Mám i headset, takže můžeme při hře pokecat :) Pokud máte zájem, napište svůj nick v odpovědích :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Rád bych si s tebou někdy zahral (, i když v pátek odjíždim na 2 týdny do Řecka). Hlavně bych potřeboval pomoct s trofejema ze Zombie modu, který mi moc nejde a co se týče kompetitivního multiplayeru, tak s tím problém nemám a rád bych si ho s tebou také zahrál ;) PSN: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Lukasneo :) dáme, už jsem ho objednal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Super !! Jsem rád, že alespoň někdo takhle rychle odepsal. Bohužel zítra odjíždím na týden na chatu a poté do 23. Srpna na hrady a zámky s Gymplem, ale určitě si Vás přidám, zahrajeme a rád pomůžu s trofejema na zombies (taky je potřebuju :D). Hodně hraju Multiplayer, ale i zombies si občas dám :). Nejradši mám Ascension a Call of the Dead :). Co se týče toho týmu, není to ani tým, jde spíš o partu lidí, kteří si spolu zahrají a přes headset pokecají :) občas se můžou zkusit i nějaké taktiky :). btw: Máte headset ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 mám,ale nepoužívám :) to už mě žena netoleruje :DDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Hehe :D, tak si ho občas zapni, až budeme hrát ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Dám svámi,jen co si koupím black ops :DD za 800 ;-) pokuď někdo sežene levněji hned beru abychom si zapařili ;-) mám zkušenosti s cod 5,4,6 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Super !! :). Tak to už budeme 4 :), tak akorát na zombies i multiplayer :). Máš v plánu si dokoupit nějaké z DLC ? (balíček map). Nehledám profíky :), stačí mi si zahrát a pokecat :) (Máš headset?) Mimochodem našel jsem Black Ops za 699,- (http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=389). BTW: U PSka budu 24. nebo 25.-tého, takže poté si Vás všechny přidám a pokud někoho uvidím onlajn, pošlu inv ;) + mám nápad: Když už spolu budeme hrát, neuděláme si stejný Clan Tag (Playercard) ? Např. "HPS" (Můj PC clan) ? Piště nápady a názory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No víš...black ops a ty ♥♥♥♥♥iiny celkem výjde na 800 :DD takhle jsem to myslel :-)) ano mám headset a chci všechny DLC mapy jako na cod 5 ,jo to je super ;-) vyhovující datum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Jasný :), chápu :D. Ty všechna DLC by měla vyjít (jsou 4) na 1600,-, protože všechna stojí cca 390 Kč. (Já mám First Strike a Escalation, zatím nemám peníze na Annihilation a předpokládám, že si koupím Rezzurection - zombie mapy) Ale je to na tobě, jestli si je budeš chtít koupit ;). Takže pokecáme, když máš ten headset :). Měj se zatím. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 taky hraju, psn: gaginT800, HS mám, DLC žádné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Dobrá :). Nevadí, že nemáš DLC :) Už je nás 5, nádhera !! :). Napište mi čas, kdy byste mohli na PSko, momentálně o prázdninách tam budu asi každý den (od 24.8.) někdy odpoledne až do konce prázdnin. Poté jen o víkendech. (o víkendech také v odpoledních hodinách okolo 15:00) Chtělo by to stanovit nějakou hodinu, kdy se všichni sejdeme a zahrajeme :). Zatím zdar a napište, kdy můžete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 konykonrad82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 A hraješ MP, nebo jen Zombíky ? Ale jsem rád, že si se sem napsal. Bohužel momentálně mi nejde TV, ale do konce týdne by měla být spravená. Takže můžeme poté dáti :) BTW: V sobotu asi nebudu hrát, takže asi neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zdar, taky bych si s váma klidně o víkendu zahrál. PSN: Kaulyjunior 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Super !! :) Zatím jsem hrál pouze s Aliasem a Lukem. S Aliasem hrajeme většinou o víkendu, takže pokud tě tam uvidim, pošlu inv ;). BTW: Hrajeme i s headsetem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 jak je to s vámá? já black ops mám + DLC rezzurction Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Já nemám žádný dlc a pokud bude o víkendu čas tak bych rád opět zahrál po delší době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Matezak: hrál sis se mnou když jsem ho hrál poprvý :DDD pojď teď..ale nedáme mapu Five..hrozná děva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak o víkendu, pokud bude čas, dát můžeme. Lukis: Ale nedáme zombíky, pokud bude hrát i Alias, někdy dáme spolu MOON sami ;) Rád si s váma zahraju :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 okey,já MOON moc neumím,když už ,tak se připojí lamy jako já :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Hehe :D Dám asi zítra ;) okolo poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.