Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám tým na Black Ops.

Matezak

Recommended Posts

Ahoj všem,

pokud máte zájem zahrát si v "party" Call of Duty: Black Ops, tak neváhejte a napište mi, nebo si mě prostě přidejte na PSN (nick: Matezak).

Hledám Čechy k Black Ops. Hraji vesměs vše (MP, Zombies). Vlastním First Strike a Escalation map pack (budu dokupovat Annihilation a Rezzurection). Mám i headset, takže můžeme při hře pokecat :)

Pokud máte zájem, napište svůj nick v odpovědích :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych si s tebou někdy zahral (, i když v pátek odjíždim na 2 týdny do Řecka). Hlavně bych potřeboval pomoct s trofejema ze Zombie modu, který mi moc nejde a co se týče kompetitivního multiplayeru, tak s tím problém nemám a rád bych si ho s tebou také zahrál ;)

PSN: Alias-Blaze

Odkaz ke komentáři

Super !! Jsem rád, že alespoň někdo takhle rychle odepsal. Bohužel zítra odjíždím na týden na chatu a poté do 23. Srpna na hrady a zámky s Gymplem, ale určitě si Vás přidám, zahrajeme a rád pomůžu s trofejema na zombies (taky je potřebuju :D).

Hodně hraju Multiplayer, ale i zombies si občas dám :). Nejradši mám Ascension a Call of the Dead :).

Co se týče toho týmu, není to ani tým, jde spíš o partu lidí, kteří si spolu zahrají a přes headset pokecají :) občas se můžou zkusit i nějaké taktiky :).

btw: Máte headset ? :)

Odkaz ke komentáři

Super !! :).

Tak to už budeme 4 :), tak akorát na zombies i multiplayer :).

Máš v plánu si dokoupit nějaké z DLC ? (balíček map).

Nehledám profíky :), stačí mi si zahrát a pokecat :) (Máš headset?)

Mimochodem našel jsem Black Ops za 699,- (http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=389).

BTW: U PSka budu 24. nebo 25.-tého, takže poté si Vás všechny přidám a pokud někoho uvidím onlajn, pošlu inv ;)

+ mám nápad: Když už spolu budeme hrát, neuděláme si stejný Clan Tag (Playercard) ? Např. "HPS" (Můj PC clan) ? Piště nápady a názory :)

Odkaz ke komentáři

Jasný :), chápu :D.

Ty všechna DLC by měla vyjít (jsou 4) na 1600,-, protože všechna stojí cca 390 Kč. (Já mám First Strike a Escalation, zatím nemám peníze na Annihilation a předpokládám, že si koupím Rezzurection - zombie mapy)

Ale je to na tobě, jestli si je budeš chtít koupit ;).

Takže pokecáme, když máš ten headset :).

Měj se zatím. :)

Odkaz ke komentáři

Dobrá :). Nevadí, že nemáš DLC :)

Už je nás 5, nádhera !! :).

Napište mi čas, kdy byste mohli na PSko, momentálně o prázdninách tam budu asi každý den (od 24.8.) někdy odpoledne až do konce prázdnin. Poté jen o víkendech. (o víkendech také v odpoledních hodinách okolo 15:00)

Chtělo by to stanovit nějakou hodinu, kdy se všichni sejdeme a zahrajeme :).

Zatím zdar a napište, kdy můžete ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu