Matezak Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Ahoj všem, pokud máte zájem zahrát si v "party" Call of Duty: Black Ops, tak neváhejte a napište mi, nebo si mě prostě přidejte na PSN (nick: Matezak). Hledám Čechy k Black Ops. Hraji vesměs vše (MP, Zombies). Vlastním First Strike a Escalation map pack (budu dokupovat Annihilation a Rezzurection). Mám i headset, takže můžeme při hře pokecat :) Pokud máte zájem, napište svůj nick v odpovědích :wohow: Citovat
Alias/Blaze Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Rád bych si s tebou někdy zahral (, i když v pátek odjíždim na 2 týdny do Řecka). Hlavně bych potřeboval pomoct s trofejema ze Zombie modu, který mi moc nejde a co se týče kompetitivního multiplayeru, tak s tím problém nemám a rád bych si ho s tebou také zahrál ;) PSN: Alias-Blaze Citovat
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2011 Lukasneo :) dáme, už jsem ho objednal :) Citovat
Matezak Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2011 Super !! Jsem rád, že alespoň někdo takhle rychle odepsal. Bohužel zítra odjíždím na týden na chatu a poté do 23. Srpna na hrady a zámky s Gymplem, ale určitě si Vás přidám, zahrajeme a rád pomůžu s trofejema na zombies (taky je potřebuju :D). Hodně hraju Multiplayer, ale i zombies si občas dám :). Nejradši mám Ascension a Call of the Dead :). Co se týče toho týmu, není to ani tým, jde spíš o partu lidí, kteří si spolu zahrají a přes headset pokecají :) občas se můžou zkusit i nějaké taktiky :). btw: Máte headset ? :) Citovat
Tool Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2011 mám,ale nepoužívám :) to už mě žena netoleruje :DDDDDDDDD Citovat
Matezak Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2011 Hehe :D, tak si ho občas zapni, až budeme hrát ;) :D Citovat
lukis Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Dám svámi,jen co si koupím black ops :DD za 800 ;-) pokuď někdo sežene levněji hned beru abychom si zapařili ;-) mám zkušenosti s cod 5,4,6 :-) Citovat
Matezak Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Super !! :). Tak to už budeme 4 :), tak akorát na zombies i multiplayer :). Máš v plánu si dokoupit nějaké z DLC ? (balíček map). Nehledám profíky :), stačí mi si zahrát a pokecat :) (Máš headset?) Mimochodem našel jsem Black Ops za 699,- (http://xzone.cz/nahledps3.php3?idg=389). BTW: U PSka budu 24. nebo 25.-tého, takže poté si Vás všechny přidám a pokud někoho uvidím onlajn, pošlu inv ;) + mám nápad: Když už spolu budeme hrát, neuděláme si stejný Clan Tag (Playercard) ? Např. "HPS" (Můj PC clan) ? Piště nápady a názory :) Citovat
lukis Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 No víš...black ops a ty ♥♥♥♥♥iiny celkem výjde na 800 :DD takhle jsem to myslel :-)) ano mám headset a chci všechny DLC mapy jako na cod 5 ,jo to je super ;-) vyhovující datum :-) Citovat
Matezak Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2011 Jasný :), chápu :D. Ty všechna DLC by měla vyjít (jsou 4) na 1600,-, protože všechna stojí cca 390 Kč. (Já mám First Strike a Escalation, zatím nemám peníze na Annihilation a předpokládám, že si koupím Rezzurection - zombie mapy) Ale je to na tobě, jestli si je budeš chtít koupit ;). Takže pokecáme, když máš ten headset :). Měj se zatím. :) Citovat
masterBE Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 taky hraju, psn: gaginT800, HS mám, DLC žádné Citovat
Matezak Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2011 Dobrá :). Nevadí, že nemáš DLC :) Už je nás 5, nádhera !! :). Napište mi čas, kdy byste mohli na PSko, momentálně o prázdninách tam budu asi každý den (od 24.8.) někdy odpoledne až do konce prázdnin. Poté jen o víkendech. (o víkendech také v odpoledních hodinách okolo 15:00) Chtělo by to stanovit nějakou hodinu, kdy se všichni sejdeme a zahrajeme :). Zatím zdar a napište, kdy můžete ;) Citovat
Matezak Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2011 A hraješ MP, nebo jen Zombíky ? Ale jsem rád, že si se sem napsal. Bohužel momentálně mi nejde TV, ale do konce týdne by měla být spravená. Takže můžeme poté dáti :) BTW: V sobotu asi nebudu hrát, takže asi neděle. Citovat
Kaulyjunior Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2011 Zdar, taky bych si s váma klidně o víkendu zahrál. PSN: Kaulyjunior 8) Citovat
Matezak Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 5, 2011 Super !! :) Zatím jsem hrál pouze s Aliasem a Lukem. S Aliasem hrajeme většinou o víkendu, takže pokud tě tam uvidim, pošlu inv ;). BTW: Hrajeme i s headsetem :) Citovat
lukis Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 jak je to s vámá? já black ops mám + DLC rezzurction Citovat
Alias/Blaze Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Já nemám žádný dlc a pokud bude o víkendu čas tak bych rád opět zahrál po delší době. Citovat
lukis Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Matezak: hrál sis se mnou když jsem ho hrál poprvý :DDD pojď teď..ale nedáme mapu Five..hrozná děva :D Citovat
Matezak Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 Tak o víkendu, pokud bude čas, dát můžeme. Lukis: Ale nedáme zombíky, pokud bude hrát i Alias, někdy dáme spolu MOON sami ;) Rád si s váma zahraju :))) Citovat
lukis Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 okey,já MOON moc neumím,když už ,tak se připojí lamy jako já :DD Citovat
Matezak Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Hehe :D Dám asi zítra ;) okolo poledne Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.