Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, připojil jsem si k xboxu sluchátka přes av a redukce. Teď mám ale problém, protože moje sluchátka nemají hardwarové ovládání zvuku. A v xboxu jsem nikde ovládání hlasitosti nenašel, nevíte někdo jak se to dá udělat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 V menu hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 To mě taky napadlo, ale tak říkal jsem si, jestli to nejde ještě nějak jinak, ale asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ještě to můžeš udělat tak, že to zapojíš repráky zapojíš do AV a sluchátka zapojíš do repráků a na nich si budeš zvuk regulovat :). Já to tak někdy dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 V tobě něco je. :D To mě nenapadlo. Dobrej nápad! :D Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, připojil jsem si k xboxu sluchátka přes av a redukce. Teď mám ale problém, protože moje sluchátka nemají hardwarové ovládání zvuku. A v xboxu jsem nikde ovládání hlasitosti nenašel, nevíte někdo jak se to dá udělat? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.