Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím, připojil jsem si k xboxu sluchátka přes av a redukce. Teď mám ale problém, protože moje sluchátka nemají hardwarové ovládání zvuku. A v xboxu jsem nikde ovládání hlasitosti nenašel, nevíte někdo jak se to dá udělat? Díky. Citovat
0 Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 To mě taky napadlo, ale tak říkal jsem si, jestli to nejde ještě nějak jinak, ale asi ne. Citovat
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Ještě to můžeš udělat tak, že to zapojíš repráky zapojíš do AV a sluchátka zapojíš do repráků a na nich si budeš zvuk regulovat :). Já to tak někdy dělám Citovat
0 Domingster Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 V tobě něco je. :D To mě nenapadlo. Dobrej nápad! :D Díky. Citovat
Otázka
Domingster
Zdravím, připojil jsem si k xboxu sluchátka přes av a redukce. Teď mám ale problém, protože moje sluchátka nemají hardwarové ovládání zvuku. A v xboxu jsem nikde ovládání hlasitosti nenašel, nevíte někdo jak se to dá udělat? Díky.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.