Overkill11 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím,potřeboval bych poradit:když hraju nějakou hru,tak si udělám save,ale když najedu na uloženou hru tak to nejde.Nevíte někdo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 skus ruzne hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Neni to tim ze nespoustis normalne hru, ale jedes do slozky Save Game Data a potom vyberes save ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Overkill11 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Je to tím,ale hrál jsem třeba Laru Croft a po nějaké době jsem uložil hru,a když jsem chtěl pokračovat tak load game byl šedivý,nedalo se na to kliknout.Tak jestli není problém ve custom firmwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 A co máš za cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Overkill11 Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Mám 6.39 PRO-B8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 kdyz je to sede... tak tam nemas savenute ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Overkill11 Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 ale v savedata to je vidět,že mám udělaný save.Tak nevim,co s tím.Nechce se mi to hrát stále dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Overkill11
Zdravím,potřeboval bych poradit:když hraju nějakou hru,tak si udělám save,ale když najedu na uloženou hru tak to nejde.Nevíte někdo v čem je problém?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.