Overkill11 Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2011 Zdravím,potřeboval bych poradit:když hraju nějakou hru,tak si udělám save,ale když najedu na uloženou hru tak to nejde.Nevíte někdo v čem je problém? Citovat
0 *Madridista* Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2011 Neni to tim ze nespoustis normalne hru, ale jedes do slozky Save Game Data a potom vyberes save ? Citovat
0 Overkill11 Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2011 Je to tím,ale hrál jsem třeba Laru Croft a po nějaké době jsem uložil hru,a když jsem chtěl pokračovat tak load game byl šedivý,nedalo se na to kliknout.Tak jestli není problém ve custom firmwaru. Citovat
0 *Madridista* Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2011 kdyz je to sede... tak tam nemas savenute ... Citovat
0 Overkill11 Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2011 ale v savedata to je vidět,že mám udělaný save.Tak nevim,co s tím.Nechce se mi to hrát stále dokola. Citovat
Otázka
Overkill11
Zdravím,potřeboval bych poradit:když hraju nějakou hru,tak si udělám save,ale když najedu na uloženou hru tak to nejde.Nevíte někdo v čem je problém?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.