Lagmaster Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 cs všichni mám takový problém normálně jsem přes usb přetahoval do psp hry atd... ale dnes jsem zjistil že když zapojím usb napíšese mi tam usb mode mám sice v počítači složku ale je jen 9kb a ja mam 8gb kartu prosím o pomoc mam psp 2004 slim piano black mam ho od roku 2008 a jednou se mi akorát bricklo jinak nic prosim pomozte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 budto skusit v jinem psp a nebo pokud ti nevadi ze prijdes o data tak to v psp zformatuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelva007 Odesláno Srpen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2011 nebo zkusit ctecku karet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 nejspis mas v recovery prepnute nacitani z usb na flash 0x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nastavsi v VVSH menu na Memory Stick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 nebo sem tady na fóru našel jak posílat soubory z PSP do PC (zobrazí se ti to samé jak přes USB) a naopak přes WIFI http://console-forum.net/tema/59890-psp-ftpd-prenos-dat-pres-wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 pokud tam máš normalně složky psp iso atd tak to přetahni normalně mě to taky chvilu dělalo :-) a pokud to nebude tak skus něco smazat možna máš plno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Na co to tu oživujete?! Však topik založil skoro před měsícem a dál jak vidíte nereaguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.