N1cCo Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Ahoj, hledám 5 lidí na společné koupení hry Spliter Cell Chaos Theory HD, Cena je 270kč, takze 54kč pro jednoho. Bohužel nemůžu ji koupit, momentálně nemám kreditku, tak snad bude mít zájem i někdo kdo by byl ochotný to zaplatit a my by jsme mu poslali peníze :wohow: 1.Nicco 2. 3. 4. 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 já bych do toho šel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 a nechtěle byste koupit všechny tři dili když nas bude pět tak všechny 3 dili vyjdou kolem 160 kč to je za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Taky bych měl zájem jedině spíš o všechny 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Pokud se budou kupovat všechny 3 díly, tak si mě napište... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 taky jdu do třech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 se mnou taky na všechny 3 počítejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 jdu do toho!!! - pouze Chaos Theory klidně by se mohly udělat dvě skupiny, ti co chtějí všechny díly a ti co chtějí Chaos Theory, které je z těch všech dílů nejhodnotnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 takže o všechny tři dili ma zajem už pět lidi tommyschot,silverhound,army-k,tool,martinrehakcz ted de o to kdo to zakoupi jelikoz mě se nechce vrazet litr do kuponu aby mi tam pak 2OO jen tal leželo ladem jelikoz kreditku nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 já jsem na tom podobně, ale zrovna ted si budu kupon kupovat, potřebuju online pass na Dead Space 2 a Mortal combat.((( tudíž je pro mě tisíc málo...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyschot Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 tož o to ale ja bych musel založit novej učet a tech 200 bych uz tam nevižil jelikoz muj hlavni učet mam aktivovanej na třech konzolich už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Taky jdu do toho ale jen Chaos Theory :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 taky mam zajem ale o vsechny 3 dily pokud by to slo bouzel koupit nemuzu nemam kreditku ale i kdybych mel kupon tak nemate jak ty penize my poslat a slozenkou by to trvalo desne dlouho :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 jsem ochoten to vytvořit a koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 taky bych bral je ještě volno asi ne když na to koukam:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 uf, celkem jsem se v tom ztratil, no, vzal bych celu trilogii, najde se ještě 4 lidi co o ní mají také zájem? Jen nevím, kolik stojí, protože jsem ji na Storu nenašel? :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 do celé trilogie nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 taky bych bral dyštak všechny 3jestli je flek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 No já bych řekl že jsme 4 jestli nicco nechce taky vsechny tři .. Nicco,Holmmi,spoock,nexikar .. Teda záleží jestli chceš jen ten jeden díl nebo všechny tři :D //edit: aha trochu pozde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Jak tak koukám, tak celá trilogie půjde ven až v září, nepletu se? Jestli je tomu tak, vemu ten jeden díl co nejdřív :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 trilogie vyšla na PSN, už jsem koupil onen Chaos Theory, udělám nové téma pro kupce Chaos Theory, kdo bude mít zájem, ať dá vědět PMkou nebo zprávou v sekci http://console-forum.net/tema/127396-splinter-cell-chaos-theory-nakup-quot-pouze-quot-3-dilu-sloty-1-5?p=1134870#post1134870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 tak už jsem si ho chvíli zahrál a nevim no...vzhledem k tomu, že jsem ho na pc hrál už hodně dávno, tak jsem myslel, že mi to bude bavita moc mi to nechytlo..tak uvidim...zatim nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 hry se nemění, jen lidi, já jsem už to dohrál na PCčku mockrát, kupoval jsem to jen z nostalgie, spíš bych raději Hitman Blood Money HD remake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Jako určitě si to zahraju celý až bude chut, ale o Hitmana bych měl větší zájem toho sem hrál hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Nejvic me sere to ukladani:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.