Tool Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, koupil sem si Mortal combat a Dead Space 2, obě hry vyžadují online pass.... Otázka zní, jakou přednabitou kartu si mám koupit? Obě hry jsou EU verze, ale online pass se zadává přes anglickej store, když dám hru do mechaniky a chci jít na online, tak to samo vybere účet na kterém sem. Můžu si koupit českou nabitou kartu, tam si koupit online pass pro hru a přepnout se na anglickej účet a tam hrát nebo to musí být pro účet ze kterého hraju?..... Snad pochopíte jak to myslím. Děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Řekl bych že to je úplně jedno pujde ti to na všech účtech na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 ještě někdo má s tím zkušenost? nerad bych vyhodil peníze oknem za podělanej online pass........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 nikdo ho zatím nekupoval či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, koupil sem si Mortal combat a Dead Space 2, obě hry vyžadují online pass.... Otázka zní, jakou přednabitou kartu si mám koupit? Obě hry jsou EU verze, ale online pass se zadává přes anglickej store, když dám hru do mechaniky a chci jít na online, tak to samo vybere účet na kterém sem. Můžu si koupit českou nabitou kartu, tam si koupit online pass pro hru a přepnout se na anglickej účet a tam hrát nebo to musí být pro účet ze kterého hraju?..... Snad pochopíte jak to myslím. Děkuju za odpověď. Pokud sis koupil novou hru,tak mas online pass (CODE) prilozeny ke hre, v menu jenom zadas ten kod, skoci to na psn store a stahnes cca 100 kbs a muzes hrat online. U DS2 si jeste musis vytvorit svuj vlastni EA Games ucet,pres ktery pak budes hrat vsechny jejich hry. Pokud sis koupil hru z bazaru a ten clovek ten kod pouzil,tak si ho bohuzel musis koupit za 200,- z psn store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zurik007 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Pokud sis koupil novou hru,tak mas online pass (CODE) prilozeny ke hre, v menu jenom zadas ten kod, skoci to na psn store a stahnes cca 100 kbs a muzes hrat online. U DS2 si jeste musis vytvorit svuj vlastni EA Games ucet,pres ktery pak budes hrat vsechny jejich hry. Pokud sis koupil hru z bazaru a ten clovek ten kod pouzil,tak si ho bohuzel musis koupit za 200,- z psn store. To je divný. Myslel jsem , že budu muset taky u hry Paradise Burnout zadat kód který je na zadní straně krabky. Hru jsem koupil v bazaru. Když jsem jí spustil tak normálně hraju on-line . Nic jsem proto nemusel udělat. To by mě opravdu zajímalo jak to je. Účet u EA mám. Ale nějak se v něm moc nevyznám. Vysvětlí někdo laikovi , jako jsem já , problém ? :idea::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2011 Paradise online pass nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.