Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Online Pass

Tool

Recommended Posts

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, koupil sem si Mortal combat a Dead Space 2, obě hry vyžadují online pass.... Otázka zní, jakou přednabitou kartu si mám koupit? Obě hry jsou EU verze, ale online pass se zadává přes anglickej store, když dám hru do mechaniky a chci jít na online, tak to samo vybere účet na kterém sem. Můžu si koupit českou nabitou kartu, tam si koupit online pass pro hru a přepnout se na anglickej účet a tam hrát nebo to musí být pro účet ze kterého hraju?..... Snad pochopíte jak to myslím. Děkuju za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, koupil sem si Mortal combat a Dead Space 2, obě hry vyžadují online pass.... Otázka zní, jakou přednabitou kartu si mám koupit? Obě hry jsou EU verze, ale online pass se zadává přes anglickej store, když dám hru do mechaniky a chci jít na online, tak to samo vybere účet na kterém sem. Můžu si koupit českou nabitou kartu, tam si koupit online pass pro hru a přepnout se na anglickej účet a tam hrát nebo to musí být pro účet ze kterého hraju?..... Snad pochopíte jak to myslím. Děkuju za odpověď.

Pokud sis koupil novou hru,tak mas online pass (CODE) prilozeny ke hre, v menu jenom zadas ten kod, skoci to na psn store a stahnes cca 100 kbs a muzes hrat online. U DS2 si jeste musis vytvorit svuj vlastni EA Games ucet,pres ktery pak budes hrat vsechny jejich hry. Pokud sis koupil hru z bazaru a ten clovek ten kod pouzil,tak si ho bohuzel musis koupit za 200,- z psn store.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Pokud sis koupil novou hru,tak mas online pass (CODE) prilozeny ke hre, v menu jenom zadas ten kod, skoci to na psn store a stahnes cca 100 kbs a muzes hrat online. U DS2 si jeste musis vytvorit svuj vlastni EA Games ucet,pres ktery pak budes hrat vsechny jejich hry. Pokud sis koupil hru z bazaru a ten clovek ten kod pouzil,tak si ho bohuzel musis koupit za 200,- z psn store.

To je divný. Myslel jsem , že budu muset taky u hry Paradise Burnout zadat kód který je na zadní straně krabky. Hru jsem koupil v bazaru. Když jsem jí spustil tak normálně hraju on-line . Nic jsem proto nemusel udělat. To by mě opravdu zajímalo jak to je. Účet u EA mám. Ale nějak se v něm moc nevyznám. Vysvětlí někdo laikovi , jako jsem já , problém ? :idea::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu