junior Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Čau lidi mám problém se spuštěním jakékoli hry na XBOX. Chtěl sem si aktualizovat soupisky ve FIFA 11 a pak nakonec jsem aktualizoval celou consoli. Pak když jsem to měl všechno hotový a chtěl sme si zahrát tak mi nejde pustit žádná hra píše mi to to ´´To play this disc put it in an xbox 360 console´´ nevíte co s tím je ???? Tohle se mi ukáže po každý když si chci pustit hru a jedno jakou :( ....console je flashnutá a hry jsou kopie ...dík za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 :D...no si v pytli dash ti smazal flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 budeš muset provést refleš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 :D no to si děláte prdel ne ? ....to bych se na to vysral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 :D no to si děláte prdel ne ? ....to bych se na to vysral To chce číst forum a ne až potom , když potřebuješ poradit . Jinak by jsi to už dávno věděl , že se ti to stane - tvoje chyba : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.