007jarda Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zdravim! Mate nekdo zkusenosti s hranim na Move na Sharpshooteru a na posledni verzi ovladace od Splitfish, tzn. FragFX Shark? Cetl jsem ruzne diskuze a hlavne na FragFX jsou takove rozdilne... Vyplati se to? Koukal jsem, ze se to da sehnat za slunsou cenu, tak zjistuji co a jak. Diky za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Hoj, nedoporucuji, dilenske zpracovani je lepsi nez starsi FragFX ale stale mizerne. Kdyz uz nechces gamepad tak doporucuju spise prevadec na beznou mys a klavesnici... Ale nejlepsi je naucit se s gamepadem neni to tak tezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2011 Diky za info, ja si precetl odpoved az nyni :-) S gamepadem jsem si uz zvyknul, ale zajimalo me, jak funguje ten FragFX, vim, ze to nekdo doporucoval a nekdo ne... No a ten SharpShooter bych chtel zkusit spise ze zvedavosti, vypadalo to zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darth vader Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Sharpshooter je zajímavý, mám to doma, chvilku jsem s tím hrál Killzone 3 a chce to trošku cviku. Každopádně není to na nějaké delší hraní, člověk se u toho celkem zapotí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Jo, to jsem si myslel, kazdopadne take dekuji za info :-) Do SharpShooteru asi pujdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.