copaklamo Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Nevím jestli to sem už někdo dával,ale nedávno jsem tenhle novej trailer objevil a co jsem koukal,tak to vypadá dost dobře.. takový vylepšený L4D. No už se těším,myslím že to má vyjít v září,co vy na to? :!::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 bude tam co-op offline? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 bude tam co-op offline? myslím že bude, ale musíme se nechat překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 snad jo jinak by to pro mě nemělo výnam online nikoho neznám :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Nevím jestli to sem už někdo dával,ale nedávno jsem tenhle novej trailer objevil a co jsem koukal,tak to vypadá dost dobře.. takový vylepšený L4D.No už se těším,myslím že to má vyjít v září,co vy na to? :!::D To není žádný nový trailer, to je venku už několik týdnů ...minimálně od června Jinak hra nevypadá špatně, dokonce by to mohlo mít i nějaký pěkný příběh...L4D bylo jenom o chození a kosení bez příběhů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Me se libi že bude pohled z první osoby jako v TES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 A jaký by měl být jiný pohled? :D jiný si snad ani nedokážu představit u téhle hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Vypadá to dost dobře a řekla bych, že to bude velký hit :) A září už klepe na dveře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Záběry z hraní vypadají dost dobře,masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Záběry z hraní vypadají dost dobře,masakr. Jojo taky jsem z toho nadšenej a ty efekty taky nejsou špatný :D,hlavně aby nějak nezmrvili tu kooperaci ve více hráčích .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.