Tomas007 Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Dobrý den, na internetu jsem zahlédl nějaké generátory na kódy pro MS POINT. Už jsem jich pár stáhl ale žádný kód nefungoval. Myslíte, že to má smysl dál hledat a zkoušet, protože ty body jsou dost drahý. Mě 1 DLC pro DiRT 3 vyšlo na 3 stovky a chtěl bych ještě nějaké stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 je to fake stejně jako generátory na psn karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Už jsem jich pár stáhl a hadam ze spolu s nima taky nejaky ten malware :) vsechny podobne programy vzdy byly, jsou a budou FAKE kdyby nekdo opravdu vytvoril nejaky fungujici, nikdy by ho nevypustil na internet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Taky ti behem 5 minut napisu generator. :D Bude aspon bez malware, jestli chces zkouset ty kody, tak muzes. Ale sance je zhruba nulova, vem si, ze kod ma 25 mist a na kazdem muze byt 36 ruznych znaku. Kodu je sice venku hodne, ale stejne tech kombinaci je az moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 No muj kamoš narazil na funkční kód...sice asi po padesátýpátý ale našel...získal 1600MSP pokud se nepletu...ale už je to pů rok zpět...a hlavně jak řekl nejvetsiborec, šance je téměř nulová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TATAS67 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Nejlepší jsou ty generátory kde musíš zadat email a heslo.Doporučuje 10 z 10 podvodníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Je to fejk jak prase je toho plný internet :-) ..už jsme sice slyšel,že někomu to i vyšlo ale pak prej dostal ban,tak nevím co je na tom pravdy ..nevěř tomu! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Můžeš si koupit MS pointy tady na foru od par lidi v sekci prodej, nabizi je docela levne, ale tusim, ze to take bude na hranici legality, mozna uz za ni, kazopadne to funguje a ban snad zatim nikdo nedostal, tak pokud nejsi Mirek Dusin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 uz vidim cloveka co si poctive koupi body,setre pole----.........a...........ty mu to fouknes a byl mu to neuveri hahhahaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 taky sem zkousel ale ne msp byla by to ztrata času,zkousel jsem vygenerovat online pass ale fake no :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.