Domingster Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Zdravím, prosím vás, abych získal tento achievement, tak musím vyhrát všechny samostatné závody na zlato, nebo stačí, když vyhraju všechny Eventy, které se skládají z 3 a více závodů na zlato? Jednou jsem totiž jel závod na okruhu, a dojel jsem až 3. přitom Event jsem vyhrál na zlato. Jinak všechny závody jsem zatím dojel jako první. Nevíte někdo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Je tam seznam všech závodů co sou ve hře, už nevim jak se ta nabídka menuje ale je tam kopec závodů a na solid gold je musíš zajet všechny, připrav se tak na 100+ hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Jo to vím, ale ptám se jestli stačí, když vyhraju všechny Eventy na zlato, nebo musím vyhrát každý samostatný závod na zlato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 každej samostatnej závod, když jsem měl jen eventy tak mi to nic nedalo, jinak můj čas je 137 hodin z toho 10-15 přes livko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Počkej, a můžu se k tomu závodu nějak vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 jo muzes, otevres ten event a pak zavod kterej potrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.