Myki Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Cauky, prosím Vás nevíte někdo jestli jde z firmwaru 6.39 na nižší?.. Když zahájím tuto operaci, tak mi to nápíše: "The system software of your PSPTM system is version 6.39. There is no need to update" "Systémový software vašeho PSPTM systému je verze 6.39. Není nutné aktualizovat" Dokáže te někdo poradit, prosím ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Musíš hledat,v tutoriálech je návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myki Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 Musíš hledat,v tutoriálech je návod. Okis, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Kdibis nenašel tak mi napiš PM. nejlepe kdybi jsi byl z Ovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 http://youtu.be/9hTLvT1kap0 Podle tohoto jsem to dělal já.. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.