luna Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 USB switch pro pripojeni kinectu a ovladace najednou jde použít klasickej PC switch? nebo jak se to řeší ... ? :roll: a zkusenosti s NYKO zoom - http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom požíváte to někdo ... musím bejt lejtkama na gauči abych byl v excelent zóně tohle by bylo řešení ale bojím se nižší přesnosti...:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 a k čemu potřebuješ switch? v XBOXu jsou snad 2 USB ne? navíc ovladače jsou snad lepší bezdrátový než s drátem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luna Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 no můj xbox 360 arcade má asi jenom jedno ... dostal jsem od kamaráda druhej drátovej ovladač .. protože mám dvě děti .. přijde mi škoda ho zahodit a kupovat si další bezdrátový .. jeden bezdrátovej mám ... takže to děti používají hlavně na lego hry split screen multiplayer teď máme ještě kinect . a nechce se mi to s tím ovladačem přehazovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 hehe kámo ještě dole ze předu jsou dvě další USB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luna Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 jejda .. díky to jsem nevěděl .. jsem lamička ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2011 V klidu i byli tu i horší :D a k čemu potřebuješ switch? v XBOXu jsou snad 2 USB ne? navíc ovladače jsou snad lepší bezdrátový než s drátem ne? Není pravda, jsou o něco přesnější (rychlost) a nemusíš do nich strkat baterky takže lépe padnou do ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luna
USB switch pro pripojeni kinectu a ovladace najednou
jde použít klasickej PC switch? nebo jak se to řeší ... ?
:roll:
a zkusenosti s NYKO zoom - http://www.nyko.com/products/product-detail/?name=Zoom
požíváte to někdo ... musím bejt lejtkama na gauči abych byl v excelent zóně
tohle by bylo řešení ale bojím se nižší přesnosti...:party:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.