Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

2004 or 3004 !?


8aj3e

Otázka

Zdarec.. Chtěl jsem se zeptat jaké byste mi doporučili psp, 2004-3004?.. Hlidám si je totiž na aukru a nevím kterou koupit..Vím že mají rozdíly akorát v mírách, pak v tom že má 3004 mikrofon a lepší displej.. Ale je to fakt rozpoznatelné v tom displeji atd..?.. Jako že je ta 3004 o 100% lepší?.. Děkuji za odpověď.. (Podobnou otázku jsem kdysi napsal do Všeobecné poradny, ale nikdo mi neodepsal)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No, to záleží hlavně na tobě. Pokud chceš telefonovat přes Skype, nebo se dorozumívat mikrofonem v online hrách bez nutnosti mít v PSP zapojené zvlášť sluchátka s mikrofonem, tak je pro tebe rozhodně lepší PSP 300x. V případě, že by jsi chtěl PSP flashnout, je důležité to, že pokud by jsi chtěl mít na PSP tvrdý flash a né flash stále obnovovat po každém restartu PSP, je asi lepší koupit PSP 200x, tedy pokud by nabízené PSP bylo již flashlé. Taky záleží na tom, jestli to PSP na aukru chceš koupit už flashnuté, nebo zcela nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu