Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psn

Reiden

Otázka

zdravim cele tohle posvatne forum

mam opet problem (prekvapive...) tentokrat s PS3,konkretne s PSN. Drive jsem uz PS3 mel a PSN jsem uzival,pak jsem ale mel smulu a PS mi spalil blesk. dnes jsem koupil novou konzoli,tentokrat 320GB misto 250...zapojil jsem ho,nastavil pripojeni atd...zkratka klasicky postup...jenze kdyz se chci prihlasit k PSN,ukaze se mi fialova plocha s obrazky a textem o PSN...nejaka reklama bo co....(pod ni je *Broadband Internet connection requied) a nahore v rohu bezi nacitaci hodiny.....jenze tady se to sekne a nehne se to dal a kdyz uz , tak dam use an existing account,po cemz se mi ukaze server connection timed out (nebo neco v tom smyslu)....Tudiz si nemuzu zahrat nic online....tak....kdo mi poradi tentokrat? diky predem :-) (PS: pripojeni k Internetu funguje,conect test probehl uspesne a byl jsem i na web prohlizeci)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Zkus ten router restartovat , nic jinyho me ted nenapada (vytahni ho ze zasuvky na cca 10 vterin a pak zas zapoj) .

Pokud ti internet browser jede v pohode v ps3 pak by melo jet i psn . Pak jak pisu uz vyse pocky do zitra treba to maji ted pretizeny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu