Domingster Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Zdravím, když mám UK účet a region nastavený na Czech Republic, bude mi normálně fungovat kód Gold, který koupím tady v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 jestli máš UK účet a koupil sis gold v čr tak ano, ale než to tam zadáš tak se tě to zeptá kde bydlíš a to si budeš muset najít na netu, třeba internetovou kavárnu, a tu tam pak vždy zadáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 A vadilo by kdybych si tu adresu prostě vymyslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nebo toto http://cs.fakenamegenerator.com/ by nestačilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Jo to vypadá zajímavě.:D Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 nwm přesně jak to je ale když si vymyslíš svou tak mužeš jen číslo domu protože poštovní směrovací číslo musí odpovídat. Já tam dal adresu london eye :D a faka to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 A nezkoušel to někdo prodloužit platbou přes kreditku přes webové rozhraní na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Já to nechápu, jednou už jsem zadal kód na něco, a vyplnil jsem do adresy nějaké nesmysli, a vpohodě. Myslíte, že to nějak kontrolují?:D Celkem by mě naštvalo, kdybych jentak vyhodil prachy za Gold.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domingster
Zdravím, když mám UK účet a region nastavený na Czech Republic, bude mi normálně fungovat kód Gold, který koupím tady v ČR?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.