Občas potřebuju na počítači pracovat s obrázkama ve vysokym rozlišení. S tím jsem neměl problém, dokud jsem nepovolil Steamu spravovat drivery pro grafickou kartu. Od tý doby, co je spravuje Steam, mi sem tam vyskočí BSOD.
A teď, nevím jestli to s tím taky souvisí, mi začal blbnout CorelDRAW. Mám verzi X5, originální licenci, jenže studentskou, takže nemám nárok na technickou podporu od Corelu.
Problém spočívá v tom, že program při složitějších operacích s většíma obrázkama spadne.
Abych uvedl konkrétní případ:
Naskenovanej obrázek, samozřejmě rastr, původně čmáranice na A4, 7000x5000 pixelů. Spustím ho v CorelDRAW a dávám "Trasování pomocí středové čáry". Program by měl začít s vektorizací rastru, což taky udělá, ale během prvních pár vteřin operace vyhodí chybovou hlášku:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime error!
Program: c:\Program Fi...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application´s support team for more information.
Po odkliknutí OK vyhodí Windows hlášku:
V aplikaci CorelDRAW došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. (Ladění)(Odeslat zprávu o chybách)(Neodesílat)
Otázka
Celdon Shooper
Čau,
takže mám následující sestavu:
Intel Core2 Duo
3.16 GHz
3.25 GB RAM
ATI Radeon HD 3800 Series
Používám FullHD monitor a mám Windows XP SP3.
Občas potřebuju na počítači pracovat s obrázkama ve vysokym rozlišení. S tím jsem neměl problém, dokud jsem nepovolil Steamu spravovat drivery pro grafickou kartu. Od tý doby, co je spravuje Steam, mi sem tam vyskočí BSOD.
A teď, nevím jestli to s tím taky souvisí, mi začal blbnout CorelDRAW. Mám verzi X5, originální licenci, jenže studentskou, takže nemám nárok na technickou podporu od Corelu.
Problém spočívá v tom, že program při složitějších operacích s většíma obrázkama spadne.
Abych uvedl konkrétní případ:
Naskenovanej obrázek, samozřejmě rastr, původně čmáranice na A4, 7000x5000 pixelů. Spustím ho v CorelDRAW a dávám "Trasování pomocí středové čáry". Program by měl začít s vektorizací rastru, což taky udělá, ale během prvních pár vteřin operace vyhodí chybovou hlášku:
Po odkliknutí OK vyhodí Windows hlášku:
a aplikace je ukončena.
Co s tim? V čem může bejt problém?
Díky moc za odpovědi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.