Jirka Wróbel Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Zdravim.Mam dalši dotaz.Existuje lepši prohlizec ? Ten zakladni ma totoz spatnou pamet,kdyz jedu treba na rapid, nemuzu tak nic stahnout.Ted prave pisu prez mobil a ten ma prohlizec neco jako google chrome,takze se prez neho dostanu vsude.Dik za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Netfront - N agooglu najdi,je to stjenej jako základní ale využívá vešerou paměť PSP Když chceš zrychlit normální browser tak si vypni obrázky,animace,flash player a java script Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Díky za rychlou odpověd :) . Jinak kdybych povypínal tyto věci,tak mi ani nemusí vůbec najet stráka,tak proto hledám něco pořádného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Fajn,ted jak jsem hledal ten Netfront , tak jsem také našel i Opera Mini . Vyzkouším a dám vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Netfront si dej .... opera existuje na PSP ? lol :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Jo,bud emulovaná Java v Java emulátoru nebo už nějak Java přerobená na Homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ale lepsi je furt Netfront .... myslím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.