kubas05 Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2011 Zdravím, koupil jsem si PS3 a chtěl bych hrát hry z externího HDD (interní je už plný:D). Mám 1,5TB HDD. Když dám na HDD nějakou hru a pak zapojím do PS 3 tak se tam nezobrazí. Poradil by mi někdo jak to rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubas05 Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak už jsem to vyřešil, stačilo na HDD vytvořit složku "GAMEZ" Ale mám jiný problém. Pokud Hru zapnu tak je chvilku černá obrazovka a pak to skočí zpět do menu. Poradí někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kubas05
Zdravím, koupil jsem si PS3 a chtěl bych hrát hry z externího HDD (interní je už plný:D). Mám 1,5TB HDD. Když dám na HDD nějakou hru a pak zapojím do PS 3 tak se tam nezobrazí. Poradil by mi někdo jak to rozchodit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.