DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj potřebuju pordit, stahl jsem si verzi od Skidrow, kterou stacilo jen rozbalit, vklidu jsem hral, dostal jsem se az do pulky hry a ted kdyz hru spustim, nemam v ni vubec zadne objekty....v menu vidim jen tu mistnost a napisi, zadne lidi, pristroje nic, to same ve hre...zkousel jsem to smazat a znova rozbalit, ale porad to dela to samy, nevite nekdo co s tim? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Vazne nikdo netusi? Zkousel jsem stahnout jinou verzi hry, nainstaloval jsem ji, ale porad mam ten samy problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Pokud si ještě nezkoušel tak nainstalovat update od SKIDROW a pak cracknout přiloženým crackem od Razoru http://www.edisk.cz/stahni/69537/Me33CZUpd.rar_84.01MB.html Pokud nepujde tak stáhnout normálně verzi která se instaluje - pokud si nezkoušel. Ale kdysi dávno když jsem to stahoval tak jsem si stáhnul CZ verzi která se instalovala tuším a projel sem to v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tim to nebylo, hra sla normalne spustit ale byla nehratelna pac uplne chybely vsechny objekty, problem byl nakonec ve slozce se savy, ktera byla prazdna, ale asi nejaky skryty soubor tam neco podelal, stacilo smazat a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak jsem se marne domnival ze to je reseni, odehral par misi vypl to a porad je tam ta sama chyba a ted bohuzel nepomaha ani premazavani savu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zkus to co sem psal vejš...Nejdřív patch a crack od jiný grupy a případně jinou verzi hry....Teďka máš CZ nebo EN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak jsem to zase zprovoznil ale uz nevim jak :) Pristi zkusim patch, ale dost mozna mam uz opatchovsaou skidrow verzi....zvlastni je ze jsem o tomhle problemu na internetu nic nenasel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Pokud si patch neinstaloval tak si myslim že těžko budeš mít opatchovanou verzi...Měl by si ho nainstalovat tak jako tak, nevydávají ho jen tak z nudy :D Ale pokud to zase funguje tak cajk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nevidim duvod proc nemit uz opatchovanou verzi bez pouziti patche, na warez scene je to celkem bezne, ted jdu hlavne hrat, pak budu resit patch :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Protože většinou se uploadeři předhánějí v tom kdo to bude mít první uploadnutý a patche vycházejí až po nějaký době ;) Ale na PC je to už dýl, je klidně možný že budeš mít už patchlou, ale kdyby náhodou tak to zkus :D HF ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.