T-zere Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Dostalo se mi do ruk PSP 3004(4G) od kámoše měl tam 6.20 PRO-B8 Perma a hrál si v flash0 prej se souborem display_04g.prx pak chtěl zapnout PSP a FULL BRICK. Vím že nejde unbricknout ,ale když nato má ještě záruku co takhle to poslat na opravu ,že se to stalo při updatu na nový FW :D vím je tam ten perma patch ,ale oni se snad taky nedostanou do Flash0 nebo jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 nedostanou, ale budes tam mit asi 6.60 OFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ale jo, řekni že se to seklo při Updatu a měli by to vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No na moje PSP mi ze záruky přišlo s novou deskou(09G) a FW6.60 :D , ale posílal sem ho tam kvůli toho že nešel display. Tak dík pošlu i tohle budu mít 2 PSP stejne na 6.60 aspoň něco. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Nevím proč se serete do flash0 paměti když víte, že vás čeká brick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Přesně tak, proč se tam vůbec serete a nová deska 11g a FW 6.60 půjde flashnout až u PRO B10 myslím ..... a když t inejel display proč ti vyměňovali celé psp ? lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Asi byla chyba v konektoru na základce :D jinak nevim ,protože PSP jelo zvuk jel ale nic sem neviděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 NN asi nechtěli kupovat nový display tak ti daly nové PSP :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Když jsem si jendou updatoval OFW, tak mi omylem vypadla barka. PSP bylo ještě v záruce tak šlo okamžitě zpět do obchodu (řekl jsem že to při updatu zamrzlo) a vzali to. PSP se mi vrátilo s novou deskou a teď se podržte, s CFW (tenkrát ještě 3.40 OE). Z toho vyplívá, že u reklamace nikdy nevíš s čim se Ti to vrátí ale vzít by Ti to měli. Jinak když už chceš něco dělat ve flash0 tak si aspoň udělej zálohu, když se to PSP brickne, tak ho znova vypni a při startu drž R a přes recovery menu tam zálohu vrať, pak Ti zas pojede. Samozřejmě při full bricku bohužel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No ja tohle PSP odkoupil za 500 kč se zárukou ještě na rok sem si říkal že to prodám na díly :D a tak co budu mít 2 PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-zere Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Jen doufam že to teda vezmou na krytu jde trošku vidět že je potlučené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Musim s tebou nesouhlasit. nováčci to nemusí vědět... Jaj ako nováček co jsem byl tak jsem ani nevěděl co to je vsh nebo f0 f1 atd... Nevím proč se serete do flash0 paměti když víte, že vás čeká brick... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 KOSSi, u tebe mě nepřekvapí naprosto nic. Ale přece když se hrabu v "OS" tak si předem zjistím jaký to může mít následky ne? Toto je základní věc a neznalost neomlouvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Přesně když vidím že to jsou nějaké soubory operačního systému tak proč to mazat MG. Já jsem sice mazal flash1 ale kvůli testům plus jsem myslel že se PSP nebrickne :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 A navíc ti dali 03g! poreklamaci,měl jsi 04g xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.