Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahojte, koupil jsem si použitý xbox 360 arcade. Všechno je v pořádku neseká se nic, ale strašně hučí, je to jak vysavač, sekačka nebo fén :D Nevíte co stím prosím mám dělat? Děkuju 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Hraješ z DVD??? Kup hdd a instaluj hry na hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 No jako mě to hučí i na dashboardu i bez DVD v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 tak to tam nejspíš bude uvolněný větráček...normálně xbox otevři a podívej se jestli se nějak větráček nekýve nebo něco..jinak nevim co by s tim mohlo být...to neni normální aby hučel...jedině ho třeba pak zkus vrátit původnímu majiteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Díky za odpověď ;-) Xbox jsem rozebral vytáhl jsem mechaniku, když s tím zatřepu tak tam něco slyším jako že tam něco chrastí. Ale nevím kde :( nevíš prosím kde to přesně je? Moc díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 zkoušel jsi ho zapnout bez mechaniky ? EDIT : v xku je kulička pro horizontalní a vertikalní polohu je to takový černý čtvereček jdou z něj 4 piny ( tu tam můžeš slyšet taky ) Mužou být taký zvýšené otáčky ventilátoru to pak je taky jako vysavač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Vymlety loziska ve vetraku pripadne prerrod :) Nekdy staci vyfoukat a promazat teflonovym sprejem !!! Pripadne ti muzu nabidnout Whisper fan. Co je to za revizi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak už jsem si totálně jistej že je to chladič takový ty dvě vrtulky :D vzadu pod tím bílím poklopem :D co s tím mám teda udělat? :D podle mě se xbox moc přehřeje a chladiče nestačí chladit tak je to jak vysavač :D jenom se bojím RROD :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Tak už jsem si totálně jistej že je to chladič takový ty dvě vrtulky :D vzadu pod tím bílím poklopem :D co s tím mám teda udělat? :D podle mě se xbox moc přehřeje a chladiče nestačí chladit tak je to jak vysavač :D jenom se bojím RROD :( Zapni xko pomocí tlačítka pro vysunutí mechaniky pak napiš co ti naskočilo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Pořád to hučí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 normálně logo xbox :D jako vždy a vyjel mi disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Udělej co ti napsal Linuxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Naběhl mi Dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 To tím teflonovým sprejem a postup napíšeš prosím? :) Moc Děkuju za odpovědi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Já xko zapnu a během 1 sekundy začnou zadní turbíny chladit na plný výkon to je ta chyba..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 A odkud si to kupoval ? Tam nebyl bližší popis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 ne bylo tam *top* a dobrý stav :( napsal jsem mu to a napsal mi že je to normální! kamarád má stejný xbox a to je uplný klid :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Prosím pomozte mi :( jsem napadrť :D Není v xboxu nějaký třeba tepelný senzor? xbox je uplně studený a chladiče chladí po první sekundě ostošest na plný výkon. :( Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Neví někdo jak snížit otáčky ventilátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ccinkyda Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Piš všechno do jedný zprávy a ne do desítek dalších když nenapsal nikdo jiný...od toho máš pod svojí zprávou tlačítko Upravit příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Piš všechno do jedný zprávy a ne do desítek dalších když nenapsal nikdo jiný...od toho máš pod svojí zprávou tlačítko Upravit příspěvek Jo sorry, nevěděl jsem to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 může to bejt tim, že předešlej majitel předělal větráky na 12V místo obvyklých 5V :) jde to zjistit tak, že je ten kablík od větráků připojenej ke kabelům u mechaniky :) a podle toho, co píšeš to tomu odpovídá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 může to bejt tim, že předešlej majitel předělal větráky na 12V místo obvyklých 5V :) jde to zjistit tak, že je ten kablík od větráků připojenej ke kabelům u mechaniky :) a podle toho, co píšeš to tomu odpovídá :) Ne všechno je zapojený správně :( :( Vůbec nevím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ještě by to mohlo být upravený v NAND. Ale diag. na dálku je těžký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 A dá se to nějak upravit nazpátek? Nepomůže tam dát nějaký rezistor?potenciometr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Joska Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Tak to je zvláštní :( Doma mám nějaký vypálený filmy a když ho pustím v xku, xko uplně ztichne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Joska
Ahojte,
koupil jsem si použitý xbox 360 arcade. Všechno je v pořádku neseká se nic, ale strašně hučí, je to jak vysavač, sekačka nebo fén :D Nevíte co stím prosím mám dělat? Děkuju 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
25 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.