Jirka Wróbel Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zdravím.Jsou nějací zájemci co by šli pařit nějaké hry online ? Vám bude stačit když budete mít Wi-Fi + danou hru . O založení hry a ostatní nastavení se postarám já 8).Vždycky bysme se pak domluvili v kolik a jakou hru bysme šli zapařit.První bych dal na rozjíždku Flatout PSP v 20:15 - 22:00 čas . Můžebýt ? Vyskoušíme a pokud by byli další zájemci pište zde :psp: :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zdravím,já bych navrhoval Homebrew střílečku CSPSP (2D) BEZ CHEATů! :D A dále pokud má někdo Modnation Racers z Welcome Back balíku by jsme si mohli zajezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Jj cspsp by bylo good :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Fajn,tak já si to stáhnu a zítra v 20.00 bysme mohli dát první match :) Co vy na to ?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Já budu na PSP až ve středu,navíc se musíme domluvit jaký nicky budeme mít a na jakym serveru. Mluvim o CSPSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Fajn , tak ve středu. Server se pokusím založit já,pak dám vědět...A nick : raptor150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Nick - FlippyReaper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WiiManCZ Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ja bych taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Však dáme všichni :) . Server je myslím max do 16 hráčů ? Nepletu se ? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Pokud to "admin" poskytne tak jo,CHCI BÝT TERRORISTA! :D Ten Arctic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctomik6 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 jak se daji parit hry online ? šel bych taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 šel bych taky zahrat cokoliv :) jsem pro kazdou srandu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Zdravim.Vadilo by kdyby jsme čas posunuli na 19.00 - 20.00? ja zapoměl že jsem domluveny z moji holkou a nerad bych ji sklamal. Jinak kdo nevi jak parit hry online, tak prez multiplayer. Server uz by mel byt zalozeny, pokud nebudou zadne dalsi problemy a lagy by taky nemeli byt. Nezapomente ze musite mit wi-fi. A jeste bude treba trosku rodelit tym. Jinak prominte za nespisovnost,ale pisu prez mobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 jen mi rekni, co se hraje za hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Melo se hrat Counter Strike psp. Ale vzhledem k nezajmu hracu asi odlozime na jiny termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctomik6 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 šel bych taky zapařit nevite kde ten Counter Strike psp stahnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Zde : http://pspslimhacks.com/csportable-0-8b2-counter-strike-on-your-psp/ Ale musíme se domluvit na stejné verzi - a dnes to vypadá mrtvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Jirko das mi tvuj FB / ICQ / Skype nebo neco ? :) ... kdyztak posli soukromou zpravu, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ok tak dame ten match ve stredu ? To mam cas a nick mam : BlooDyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Všichni co chcou nějaký kontak , tak napište mi na FB - Jirka Wróbel a já si vás přidám do seznamu PSP Online Friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Co kdyz nemam fejsbůk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Tak se bude zle domlouvat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ahoj, mohu se zeptat jak se dá hrát na PSP ve více lidech takle na dálku? měl bych docela zájem s vámi hrát....je mi jasný že přes Wifi, tu mám, ale jde mi o to kde je třeba na netu nějaký server nebo jak se to prostě dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Wróbel Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 No,jeden založí server.Nastaví ho - Jméno mapy a ostatní blbosti a ti druzí se připojí přez multiplayer a vyhledají server ten,který byl založen někym jiným...Funguje - Mělo by to fungovat jak u PC her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopek Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ale MOZNA bude mensi problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.