johny80 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka. Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka.Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci? V ABGX se změnili patche - teď jsou pro DB 13146 . Takže ti to nejde spustit - můžeš to ale ještě použít . Když dáš ten DB , tak přijdeš o flash a musíš přeflashovat na LT+1.91 - potom teprve ti to půjde spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny80 Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Chápu tedy správně, že jediná možnost je přeflešovat? Crysis2 mi jel s ABX v poho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Chápu tedy správně, že jediná možnost je přeflešovat? Crysis2 mi jel s ABX v poho... [h=2]CoD Black Ops je hra s ochranou AP25 - jedná se jen o tyto hry ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) . Jinak ti všechny půjdou normálně .[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Hardline Killstreaky vyžadují o jedno zabití méně. PRO: + Nelíbí se vám obsah Care Package? Můžete si nechat znovu náhodně vygenerovat jiný. Jak vygeneruju ten jiný vůbec netušim co mám zmáčknout aby tam skočil náhodně jinej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 HardlineKillstreaky vyžadují o jedno zabití méně. PRO: + Nelíbí se vám obsah Care Package? Můžete si nechat znovu náhodně vygenerovat jiný. Jak vygeneruju ten jiný vůbec netušim co mám zmáčknout aby tam skočil náhodně jinej... ses v uplne v obraze čéče palec nahoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 ses v uplne v obraze čéče palec nahoru! nějak jsem to nepochopil takže čím na xboxu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johny80
Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka.
Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.