johny80 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka. Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci? Citovat
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka.Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci? V ABGX se změnili patche - teď jsou pro DB 13146 . Takže ti to nejde spustit - můžeš to ale ještě použít . Když dáš ten DB , tak přijdeš o flash a musíš přeflashovat na LT+1.91 - potom teprve ti to půjde spustit . Citovat
0 johny80 Odesláno Srpen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Chápu tedy správně, že jediná možnost je přeflešovat? Crysis2 mi jel s ABX v poho... Citovat
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 14, 2011 Chápu tedy správně, že jediná možnost je přeflešovat? Crysis2 mi jel s ABX v poho... [h=2]CoD Black Ops je hra s ochranou AP25 - jedná se jen o tyto hry ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) . Jinak ti všechny půjdou normálně .[/h] Citovat
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 Hardline Killstreaky vyžadují o jedno zabití méně. PRO: + Nelíbí se vám obsah Care Package? Můžete si nechat znovu náhodně vygenerovat jiný. Jak vygeneruju ten jiný vůbec netušim co mám zmáčknout aby tam skočil náhodně jinej... Citovat
0 Panther Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 HardlineKillstreaky vyžadují o jedno zabití méně. PRO: + Nelíbí se vám obsah Care Package? Můžete si nechat znovu náhodně vygenerovat jiný. Jak vygeneruju ten jiný vůbec netušim co mám zmáčknout aby tam skočil náhodně jinej... ses v uplne v obraze čéče palec nahoru! Citovat
0 Wolf.cz Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2011 ses v uplne v obraze čéče palec nahoru! nějak jsem to nepochopil takže čím na xboxu ? Citovat
Otázka
johny80
Dobrý den, mám mechaniku LITE ON a flash tuším 1.55 a zkoušel jsem přepálit znovu hru s kontrolou ABX a zůstává mi černá obrazovka.
Při starém fw.1.51 šlo vše ok, umíte mi prosím pomoci?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.