luklkluk Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 ahoj rozhodnul jsem se pro tenhle telefon a nevim kde ho koupit rozhodujici je cena ale zase nechci abych na nej cekal MESIC nez ho budou mit k dostani podle heureky mi nejlip vyjelo(bydlim v Praze) tenhle obchod http://1-2umobil.cz/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=2493 na heurece pisou ze nemusi byt z oficialni ceske distribuce----to znamena ze nemusi cestinu???? nebo v cem se lisi? potom bych se chtel zeptat jestli nema nekdo zkusenost z vyse zminenym obchodem v hodnoceni uzivatelu je sice na 90% ale nekteri cekali hodne dlouho a u nekterych nedosel cesky navod..... Anglicky umim velmi dobre takze bych i cestinu obetoval ale chtel bych vse co k telefonu patri. dekuji za odpovedi LUKLKLUK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 nikdo mi nemuze poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.