Z vytvářením 3D Objektů a Animací mám docela zkušenost i ze scriptama.
Ale nevím jak mody vytvářet, u některých her dají vývojáři ke hře už rovnou editor misí a map např.(Operation Flashpoint, CS 1.6, ATD.). Jenže tam si sice naprogramujete misi (kdy je konec mise,kde bude tohle vozidlo ,kolik budete mít spolu bojovníků,ATD.), Nebo vytvoříte mapu ale nic jako například vložení vlastních pohybů do hry NAPŘ.
, A nebo skoro komplet nová hra NAPŘ.
, Nebo jako - ČSLA(1,2) - Operation Flashpoint - Nebo NAPŘ.zOMBIE MOD DO CS1.6, Nová vozidla Do GTA, ATD.
Prosím Nemáte někdo z Modingem zkušenosti je mi jedno do jaké hry odpovězte moc rád Bych si to zkusil udělat mod Pomocte!!!!
PS: Mám Zkušenosti Z Unity 3D , 3DS Max, XNA , ATD.
Otázka
RomanSterbb
Nevíte někdo jak udělat mody do her.
Z vytvářením 3D Objektů a Animací mám docela zkušenost i ze scriptama.
Ale nevím jak mody vytvářet, u některých her dají vývojáři ke hře už rovnou editor misí a map např.(Operation Flashpoint, CS 1.6, ATD.). Jenže tam si sice naprogramujete misi (kdy je konec mise,kde bude tohle vozidlo ,kolik budete mít spolu bojovníků,ATD.), Nebo vytvoříte mapu ale nic jako například vložení vlastních pohybů do hry NAPŘ.
Prosím Nemáte někdo z Modingem zkušenosti je mi jedno do jaké hry odpovězte moc rád Bych si to zkusil udělat mod Pomocte!!!!
PS: Mám Zkušenosti Z Unity 3D , 3DS Max, XNA , ATD.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.