SiViN Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Zdravim, lze pripojit Kinect ze SLIM na klasicky xbox? Nikde jsem se nedocetl/nedokoukal jak vypada kdyz je to kinect ready. Jestli je to nejakej specialni kabel. Jestli z kinectu rovnou vedou jeste USB pro to napajeni + data atd.. Nemuze mi tedy prosim nekdo napsat jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burkys Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Ahoj, aby jsi mohl připojit kinect na Fat konzoli budeš potřebovat adaptér který ma dva výstupy a to USB port ( Fat xbox samozřejmě nemá výstup pro display port) a síťový kabel do zásuvky. Tyto adaptéry jsou bežně přibaleny ke kinectu. Jenom pokud mas nejaký slim kinect bundle adaptér logicky není pribalem. Tyto adaptéry se daji volne koupit například zde od linuxika tuším nebo na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SiViN Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Takze chapu-li to dobre, staci mi ten adapter do zasuvky a to je vse. Pak uz je celkem jedno jaky kinect sezenu...resp. sezenu-li ze slim budu ho potrebovat na 100%, koupim-li kinect samotny tak tam ten adapter bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 chapes to spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 kinect se da koupit jak pro fat a slim tzn s adapterem nebo jen pro slim bez adapteru, ja dokupoval kinect ke slimku bez adapteru o cca 200 kc levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SiViN Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ja uz koupil za par kacek: A kinect ze slimka ;) ten adapter do zasuvky se mi moc nelibi..tohle je prakticejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SiViN
Zdravim, lze pripojit Kinect ze SLIM na klasicky xbox? Nikde jsem se nedocetl/nedokoukal jak vypada kdyz je to kinect ready. Jestli je to nejakej specialni kabel. Jestli z kinectu rovnou vedou jeste USB pro to napajeni + data atd..
Nemuze mi tedy prosim nekdo napsat jak to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.