Mareksis9 Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Prosim jak by šel udělat zvuk kdyz mam xbox a mam ho připojeny na monitor ale na monitoru nemam bedničky ani žadny zvuk poradte mi prosim jak by to šlo udělat protože bez zvuku se hraje nanic :cry::(:hurted::| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Prosim jak by šel udělat zvuk kdyz mam xbox a mam ho připojeny na monitor ale na monitoru nemam bedničky ani žadny zvuk poradte mi prosim jak by to šlo udělat protože bez zvuku se hraje nanic Tak jestli nemáš k PC repro na které by jsi se napojil s xkem - tak si je asi budeš muset koupit , nemyslíš ? Bez toho to nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2011 Pokud tě zajímají způsoby připojení xka k monitoru bbez reprobeden např. přeš HDMI nebo DVI, pročti si tento topic: http://console-forum.net/tema/82992-xbox-360-pripojen-pres-hdmi-jak-vyre-it-zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mareksis9 Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 no jo ale ja na monitoru nemam žadne připojeni na repro bedny a bedničky na pc mam ale jak to zapojit aby mi jel zvuk ? když xko mam na monitoru zapojene na vga ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 no jo ale ja na monitoru nemam žadne připojeni na repro bedny a bedničky na pc mam ale jak to zapojit aby mi jel zvuk ? když xko mam na monitoru zapojene na vga ? Veškeré řešení máš v tom odkazu od Zoombika - tak si to prostuduj !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 riešilo sa to to asi x krát čo tak použiť trošku rozum.. viem bolí to ale prežiješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mareksis9
Prosim jak by šel udělat zvuk kdyz mam xbox a mam ho připojeny na monitor ale na monitoru nemam bedničky ani žadny zvuk poradte mi prosim jak by to šlo udělat protože bez zvuku se hraje nanic :cry::(:hurted::|
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.