spoock Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Zdravím, mám v plánu si koupit Metal Gear Solid z PS One na PS3, vzhledem k tomu, že se má objevit letos HD kolekce bez tohoto dílu, rád bych si zahrál, alespoň tuto verzi. Kdo se přidá? cena: 270 Kč tj. 54Kč/os 1. spoock 2. jaccomo 3. Kozlik86 4. deepthorat 5. zlokvetinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 ahoj kolik by to stalo?? jinak mam zajem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 cenu ještě dneska zjistím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Připiš mě do seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Mam zájem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 co, nenajde se ještě jeden, který by si rád zahrál tuhle old school hru? kupuju jen v plném počtu lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 To absenci prvního dílu v kolekci také moc nechápu. Já bych teda mnohem raději diskovou verzi, ale ta v bazaru ceelkem nepochopitelně stojí víc než Guns of Patriots... takže bych to toho asi taky šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.