Tyfelek Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ahoj, takze bych chtel koupit limba z psn cena: 350 kc celkem takze to vychazi na 70 kc na osobu. Pokud mate zajem muzete se hlasit, platba predem na ucet. 1.Tyfelek 2.Rasputincz 3.aRMY-K (zaplaceno) 4.Hollowiik (zaplaceno) 5.zlovkvetinaci (zaplaceno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 připiš i mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Se mnou počítej, jak jsme se domlouvali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ale jo, tak já bych do něj taky asi šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Ale jo, tak já bych do něj taky asi šel. asi taky nebo urcite :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 taky bych do toho sel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Asi určitě... jinak bych sem ani nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 jak to bude s placenim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Sorry chlapi rano jsem posilal zpravu a mel jsem tam blbe nick jedno z vas tak se to neposlalo, ted uz napraveno zkontrolujte pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2011 takze uz mam penize od pulky, dneska vecer koupim a pak poslu udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Srpen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2011 kdy to budes kupovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Je to obsazené... jsem jediný kdo má ten problém? Možnost sdílení na 5 konzolí se vztahuje na celý účet, nikoliv na jednotlivé hry. Koukal jsem, že tam máš infamous, tak předpokládám, že je účet již "použitý". Bude se to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.